تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

دلیل اعزام‌نشدن تیم‌ملی فوتسال به تایلند چیست؟

وحید شمسایی درباره اعزام نشدن تیم ملی فوتسال مردان به تایلند می‌گوید: یک بار آقای کامرانی فر از من پرسید که لازم است تیم ملی راهی تایلند شود که من گفتم اگر هزینه با فدراسیون فوتبال است لازم نیست، اما ظاهرا خرج سفر را خود میزبان می‌دهد، اما دیگر با من برای تصمیم گیری بابت اعزام تیم مشورت نشد.

کد خبر: ۱۲۲۹۵۳
۱۲:۴۰ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰

دلیل اعزام‌نشدن تیم‌ملی فوتسال به تایلند چیست؟

دیدارنیوز: از آنجا که فدراسیون فوتبال تایلند خواستار حضور تیم ملی فوتسال در تورنمنت این کشور شده، اما قرار است تیم زیر ۱۹ ساله‌های ایران به این رقابت‌ها اعزام شوند.

تایلند یکی از کشور‌هایی است که سال‌ها روی فوتسال سرمایه‌گذاری خوبی انجام داده، آن‌ها به جهت آمادگی تیم ملی خود هر ساله تورنمنتی را با حضور تیم‌های ملی کشور‌های مختلف برگزار می‌کنند. امسال هم مثل سال‌های گذشته قرار است این کشور تورنمنتی را با حضور تیم‌های ملی نپال، مغولستان، عمان، ایران و مالدیو برگزار کند.

از آنجا که حضور تیم ملی فوتسال کشورمان به عنوان پرافتخارترین تیم آسیا برای تایلندی‌ها از اهمیت دو چندانی برخوردار است هر ساله با دعوتنامه‌ای تیم ملی کشورمان را به این تورنمنت دعوت می‌کنند. فدراسیون این کشور امسال هم طی نامه‌ای مکتوب به فدراسیون فوتبال خواستار حضور تیم ملی بزرگسالان در این تورنمنت شده که البته پرداخت کلیه هزینه‌ها پرواز، اسکان، غذا، هتل و ... بر عهده میزبان خواهد بود.

بعد از برکناری ناظم‌الشریعه از سرمربیگری تیم ملی فوتسال، وحید شمسایی سکان هدایت این تیم را برعهده گرفت. وی از ابتدای حضورش به عنوان سرمربی در گفتگو با رسانه‌ها اعلام کرد که قصد جوان‌گرایی دارد و باید هر چه زودتر در تیم ملی پوست‌اندازی را شروع کند، اما برای جوانگرایی باید شرایط و امکانات هم فراهم باشد که جوان‌ها را در مسابقات مختلف محک جدی بزند و با توجه به وضعیت مالی نامساعد فدراسیون فوتبال و اعزام نشدن تیم ملی به تورنمنتی و یا برگزاری مسابقه‌ای در کشور و.. این موضوع کار کادر فنی را سخت کرده است.

تیم ملی فوتسال کشورمان در حالی باید اوایل سال آینده در بازی‌های مقدماتی آسیایی شرکت کند که تا به امروز این تیم نتوانسته با کادر فنی جدید خود اردویی برگزار و یا در تورنمنتی حضور داشته باشد. در حال حاضر با توجه به درخواست تایلندی‌ها برای حضور تیم ملی در آن کشور این بهترین فرصت برای کادر فنی تیم ملی، ارزیابی و محک جدی برای بازیکنان جوان در این تورنمنت است.

با این حال درحالی که این فرصت مهیا شده، اما پیش از تغییرات مدیریتی در فدراسیون، کمیته فوتسال تصمیم گرفته بجای اعزام تیم بزرگسالان تیم ملی زیر ۱۹ ساله‌ها عازم تایلند شوند. اینکه چرا چنین تصمیمی گرفته شده ابهاماتی دارد.

در مورد این تصمیم گیری هنوز شفاف سازی صورت نگرفته و حتی برخی اخبار حکایت از این دارد که پیش از تصویب اینکه تیم ملی زیر ۱۹ ساله‌ها راهی این رقابت‌ها شود از تیم مس سونگون خواسته شده راهی این رقابت‌ها شوند، اما مسی‌ها از این دعوت انصراف داده اند.

ظاهرا هماهنگ کننده این تورنمنت به تایلندی‌ها اعلام کرده که تیم مس با توجه به ملی پوشانی که دارد تیمی منتخب از ستارگان فوتسال ایران است و و به همین دلیل از سوی فدراسیون تایلند نامه‌ای به این باشگاه زده می‌شود، اما مدیرعامل این باشگاه این دعوت را قبول نمی‌کند. نامه ارسالی تایلندی‌ها به باشگاه مس را در زیر می‌توانید ببینید:

دلیل اعزام‌نشدن تیم‌ملی فوتسال به تایلند چیست؟دلیل اعزام‌نشدن تیم‌ملی فوتسال به تایلند چیست؟دلیل اعزام‌نشدن تیم‌ملی فوتسال به تایلند چیست؟

در این خصوص وحید شمسایی به فارس می‌گوید: یک بار آقای کامرانی فر از من پرسید که لازم است تیم ملی راهی تایلند شود که من گفتم اگر هزینه با فدراسیون فوتبال است لازم نیست، اما ظاهرا خرج سفر را خود میزبان می‌دهد، اما دیگر با من برای تصمیم گیری بابت اعزام تیم مشورت نشد. با توجه به نیازی که برای تیم می‌بینم حضورمان در این تورنمنت می‌توانست مفید باشد.

حالا باید منتظر ماند و دید چرا کمیته فوتسال در اینباره نظر سرمربی تیم ملی را نگرفته و چرا این اعزام بدون توجه به نیاز‌های تیم ملی تصمیم گیری شده است.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی