تیتر امروز

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
معاون وزارت بهداشت به ایسنا پاسخ داد

قرنطینه ۵ روزه اُمیکرون شامل چه کسانی می‌شود؟

معاون درمان وزارت بهداشت درباره مدت زمان قرنطینه مبتلایان به کرونای اُمیکرون توضیحاتی ارائه کرد.

کد خبر: ۱۲۲۶۷۳
۱۲:۴۰ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰

قرنطینه ۵ روزه اُمیکرون شامل چه کسانی می‌شود

دیدارنیوز ـ دکتر سعید کریمی درباره مدت زمان قرنطینه در مبتلایان امیکرون، گفت: اینکه مدت ایزولاسیون مبتلایان پنج روز یا بیشتر باشد، این هفته مجددا در کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا به بحث گذاشته شد و به اتفاق آرا موضوع پنج روز به تایید رسید؛ زیرا میزان منتشر کردن ویروس از فرد مبتلا از چند روز قبل از شروع علائم تا حدود ۳ روز بعد از شروع علائم اتفاق می‌افتد.

وی افزود: درست است که ممکن است بعد از این مدت ذکر شده هم PCR مثبت باشد، اما لزوما به معنای آن نیست که فرد می‌تواند آلوده کننده باشد. ممکن است تکه‌هایی از ویروس غیرزنده وجود داشته باشد که PCR را مثبت کند.

معاون درمان وزارت بهداشت، اظهار کرد: در دستورالعمل منتشر شده درباره قرنطینه پنج روزه مبتلایان امیکرون ذکر شده است که مدت قرنطینه پنج روزه برای کسانی باشد که پس از این مدت هیچ علامتی نداشته باشند. در غیر این صورت کسی که کارش به بستری رسیده، علائم بیماری را دارد یا پزشک تشخیص می‌دهد، دیگر از دستورالعمل پنج روز خارج شده و بر حسب نظر پزشک می‌تواند بیش از پنج روز استراحت کند و در قرنطینه باشد. در کل دستورالعمل قرنطینه پنج روز کاملا شفاف برای موارد خفیف بیماری است.

وی گفت: فرد مبتلا با علائم خفیف پس از پنج روز نیز باید با ماسک مناسب تردد داشته باشد. ۵۷ دانشمند علمی برجسته در جلسه ستاد علمی هستند که به اتفاق آرا تایید کردند که پنج روز قرنطینه کفایت می‌کند. در جلسه این هفته، موضوعاتی که از نظر سازمان بهداشت جهانی در این رابطه مطرح بود به بحث گذاشته شد، ولی هیچ تغییری در نظر اعضای کمیته علمی ایجاد نشد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد