تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

امیرعبداللهیان: با برخورد واقع‌بینانه غرب می‌توانیم در وین به توافق برسیم

وزیر خارجه کشورمان درباره مذاکرات حساس وین که به روزهای پایانی خود نزدیک شده، گفت: ما فکر می‌کنیم اگر طرف غربی امروز واقع‌بینانه با آنچه در میز مذاکرات وین می‌گذرد برخورد کند، ما می‌توانیم در کمتر از چند ساعت به توافق نهایی برسیم.

کد خبر: ۱۲۲۶۶۵
۱۲:۲۵ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰

امیرعبداللهیان: با برخورد واقع‌بینانه غرب می‌توانیم در وین به توافق برسیم

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه یورونیوز که مشروح آن به زودی منتشر خواهد شد، مواضع ایران را راجع به مذاکرات وین و دیگر موضوعات تشریح کرد.

به نقل از شبکه یورونیوز، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران، در گفتگوی اختصاصی با این شبکه با تاکید به نزدیک شدن جمهوری اسلامی و طرف‌های غربی به حصول توافق در مذاکرات وین، نهایی شدن آن را منوط به انعطاف‌پذیری بیشتر آمریکا و اروپا دانست.

وزیر خارجه ایران در این گفتگوی تفصیلی با اشاره به این که جمهوری اسلامی در جریان مذاکرات وین که با هدف احیای برجام و رفع تحریم‌های آمریکا در جریان است، ابتکار عمل بالایی از خود به نمایش گذاشته و با انعطاف‌پذیری زیادی بر سر میز مذاکره حاضر شده، گفت: با وجود این که طرف غربی در طول این مذاکرات دشوار بار‌ها احتمال ترک میز مذاکره را مطرح کرده، ولی ما همواره تاکید کرده‌ایم که با جدیت بر سر میز مذاکره خواهیم ماند.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: در حال حاضر نیز اگر می‌گوییم که بیش از هر زمان دیگری به حصول توافق نزدیک هستیم، به همین جهت است که به آمریکایی‌ها از طریق واسطه‌ها اطلاع داده‌ایم و به ۳ کشور اروپایی هم از سوی همکارانم در وین یا خودم گفته‌ایم که دیگر کاملا واضح است که نوبت شما فرا رسیده و زمان مشاهده ابتکار عمل و انعطاف‌پذیری طرف غربی است.

وزیر امور خارجه ایران ادامه داد: ما در حال نزدیک شدن به حصول توافق هستیم، اما هنوز برخی از مسائل باقی مانده که خطوط قرمز ما هستند.

او افزود: ما فکر می‌کنیم اگر طرف غربی امروز واقع‌بینانه با آنچه در میز مذاکرات وین می‌گذرد برخورد کند، ما می‌توانیم در کمتر از چند ساعت به توافق نهایی برسیم.

وزیر خارجه ایران خاطرنشان کرد: بنابراین، تعیین زمان دقیق توافق وابسته به انعطاف و ابتکار طرف غربی است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت