تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

قالیباف بند مربوط به ارز ترجیحی را به کمیسیون تلفیق ارجاع داد

قالیباف، بند مربوط به تخصیص ارز ترجیحی برای تامین کالا‌های اساسی در لایحه بودجه سال آتی را به کمیسیون تلفیق ارجاع داد.

کد خبر: ۱۲۲۶۵۳
۱۱:۳۵ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰

ارجاع بند مربوط به تخصیص ارز ترجیحی به کمیسیون تلفیق

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی بند مربوط به تخصیص ارز ترجیحی برای تامین کالا‌های اساسی در لایحه بودجه سال آتی را به کمیسیون تلفیق ارجاع داد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی بند الحاقی یک تبصره ۱ لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ پیشنهاد علی اکبر کریمی در خصوص حذف این بند را که به تخصیص ارز ترجیحی برای تامین کالا‌های اساسی در سال آینده باز می‌گشت بررسی کردند و در نهایت در ادامه با پس گرفتن پیشنهاد حذف از سوی نماینده متقاضی رئیس مجلس شورای اسلامی این بند را به کمیسیون تلفیق ارجاع داد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص ارجاع این بند بیان کرد: جزء یک این بند که به تخصیص ۹ میلیارد دلار برای تامین کالا‌های اساسی بازمی گردد جزء موارد اعتراضی است که باید در کارگروهی که آقای مصری رئیس آن هستند و اعضای تلفیق نیز حضور دارند رسیدگی شود و جزء ۲ آن نیز به ارز‌ای تی اس باز می‌گردد که اگر حذف شود همه درآمد‌ها و هزینه‌ها در لایحه بر هم می‌خورد و لذا این بند به کمیسیون تلفیق مجددا ارجاع می‌شود.

در جزء یک بند الحاقی آمده است که معادل ۹ میلیارد دلار موضوع ردیف ۱۸ جدول مصارف تبصره ۱۴ این قانون برای تامین کالا‌های اساسی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی و بر اساس نرخ ارز ترجیحی اختصاص می‌یابد.

در نهایت رئیس مجلس این بند را به کمیسیون تلفیق ارجاع داد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: ارز ترجیحی ارز 4200
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد