تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آغاز مانور نیرو‌های راهبردی روسیه با موشک‌های بالستیک و کروز

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز اعلام کرد که "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه روز شنبه مانور نیرو‌های بازدارندگی راهبردی این کشور را با پرتاب موشک‌های بالستیک و کروز را آغاز کرد. به گفته وی، پوتین به همراه الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهوری بلاروس، بر روند برگزاری این مانور نظارت دارند.

کد خبر: ۱۲۲۴۴۶
۱۵:۰۸ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰

آغاز مانور نیرو‌های راهبردی روسیه با موشک‌های بالستیک و کروز

دیدارنیوز: رئیس جمهوری روسیه به همراه همتای بلاروسی خود در حال نظارت بر روند اجرای مانور‌های نیرو‌های بازدارندگی راهبردی هستند و موشک‌های بالستیک و کروز روسیه تحت فرماندهی ولادیمیر پوتین پرتاب خواهند شد.

هفته گذشته وزارت دفاع روسیه اعلام کرده بود که بیش از ۳۰ کشتی در مانور‌های گسترده ناوگان دریای سیاه این کشور شرکت دارند. هدف از برگزاری این رزمایش، دفاع از سواحل شبه جزیره کریمه، پایگاه‌های ناوگان دریای سیاه و همچنین امکانات اقتصادی و ارتباطات دریایی روسیه در برابر تهدیدات نظامی-دریایی احتمالی از سوی دشمن فرضی است.

بطور همزمان بیش از ۱۵ کشتی جنگی ناوگان اقیانوس آرام، دریای شمال و دریای سیاه و همچنین بیش از ۳۰ هواپیمای نیرو‌های هوا-فضای روسیه در مانور‌های نظامی برنامه ریزی شده در مناطق شرقی دریای مدیترانه شرکت داشتند.

خبرگزاری «تاس» گزارش داد، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز اعلام کرد که "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه روز شنبه مانور نیرو‌های بازدارندگی راهبردی این کشور را با پرتاب موشک‌های بالستیک و کروز را آغاز کرد. به گفته وی، پوتین به همراه الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهوری بلاروس، بر روند برگزاری این مانور نظارت دارند.

طبق اطلاعات وزارت دفاع روسیه نیرو‌های هوا-فضای فدراسیون روسیه، ناوگان شمالی و دریای سیاه و همچنین نیرو‌های موشکی راهبردی در این مانور‌ها شرکت دارند.

در این گزارش یادآوری شده بود که رزمایش برنامه ریزی شده نیرو‌های بازدارندگی راهبردی به رهبری ولادیمیر پوتین برگزار خواهد شد. این مانور‌ها برای آزمایش آمادگی مراکز فرماندهی و کنترل نظامی، خدمه رزمی پرتاب، خدمه کشتی‌های جنگی و ناو‌های مجهز به موشک‌های راهبردی برای انجام وظایف محوله و همچنین قابلیت اطمینان تسلیحات نیرو‌های راهبردی هسته‌ای و غیرهسته‌ای روسیه برنامه ریزی شده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها