تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
امیرعبداللهیان اعلام کرد

«توافق خوب» با واقع‌بینی طرف غربی دست‌یافتنی است

امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به مذاکرات ۱+۴ که در اتریش گفت: توافق خوب در وین در صورت واقع بینی طرف غربی دست یافتنی است.

کد خبر: ۱۲۲۱۰۳
۱۵:۲۳ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۰

«توافق خوب» با واقع‌بینی طرف غربی دست‌یافتنی است

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به گفت وگوی تلفنی با همتای انگلیسی خود تاکید کرد که توافق خوب در وین در صورت واقع بینی طرف غربی دست یافتنی است.

حسین امیرعبداللهیان روز سه‌شنبه در توییتی نوشت: در گفتگو با خانم تراس وزیر خارجه انگلیس، مناسبات دو جانبه را مرور کردیم. بر اهمیت حفظ روابط خوب میان دو کشور اتفاق نظر داشتیم. دریافت طلب ایران در مسیر درست قرار دارد.

وی تصریح کرد: تاکید کردم وضع انسانی در یمن و افغانستان وخیم است.

امیرعبداللهیان با اشاره به مذاکرات ۱+۴ که در اتریش و شهر وین در حال پیگیری است، افزود: توافق خوب در وین در صورت واقع بینی طرف غربی دست یافتنی است.

دور هشتم مذاکرات وین، که از روز ۱۱ دی ماه آغاز شده بود پس از وقفه یک هفته‌ای به منظور تنفس و رایزنی و دریافت دستورالعمل‌های لازم توسط مذاکره کنندگان ادامه دارد.

خواسته‌های ایران در مذاکرات از ابتدا عینا مبتنی بر تعهدات پذیرفته شده همه طرف‌ها در برجام تنظیم شد و در این زمینه راهکار‌های عملی و ایده‌های جدیدی را روی میز مذاکرات قرار گرفت.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها