تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت عنوان کرد

اعلام نظرات تخصصی وزارت بهداشت با شناسایی امیکرون/ راه‌اندازی ۱۰۳ تخت مراقبت‌های ویژه کودکان

محمد هاشمی، سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با بیان آنچه که «تفسیر‌های اشتباه از اظهارات معاونت تحقیقات و فناوری این وزارتخانه درباره بی‌توجهی در بازگشایی مدارس» خواند، گفت: وزارت بهداشت از زمان شناسایی اولین موارد اُمیکرون در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده است.

کد خبر: ۱۲۱۹۹۵
۱۴:۲۳ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۰

 راه‌اندازی ۱۰۳ تخت مراقبت‌های ویژه کودکان

دیدارنیوز ـ محمد هاشمی با اشاره به انتشار اظهاراتی از قول معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت مبنی بر اینکه "از آنجایی که فکر می‌کردیم یا فکر می‌کردند که میزان مرگ و میر در ابتلا به سویه اُمیکرون کم است به همین دلیل شاید در بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها بی‌توجهی شد"، گفت: اظهارات دکتر پناهی در این زمینه به اشتباه تفسیر شد.

هاشمی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت از زمان شناسایی اولین موارد اُمیکرون در کشور، تمهیدات لازم را همچون کنترل مرزها، آمادگی بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی اندیشیده است، ادامه داد: در همین راستا دکتر پناهی نیز تاکید و اعلام کردند که از قبل پیش بینی شده بود اُمیکرون در سراسر جهان گسترش می‌یابد و توصیه‌هایی برای تشدید رعایت پروتکل‌های بهداشتی مطرح شده بود، اما افکار عمومی به اشتباه تصور می‌کردند که سویه جدید در حد سرماخوردگی است.

وی با تاکید بر اینکه مسئولان این وزارتخانه نظرات تخصصی خود را در مجامع مختلف مطرح کرده اند، گفت: باتوجه به شیوع گسترده اُمیکرون در کشور و افزایش درگیری کودکان با این سویه، به منظور آمادگی بیشتر جهت پذیرش کودکان بستری در بخش‌های بیمارستانی، در طول هفته گذشته، ۱۰۳ تخت مراقبت‌های ویژه کودکان (PICU) در کشور معادل ۲۰ درصد تخت‌های موجود این بخش، خریداری و راه اندازی شده است.

هاشمی گفت: تقاضای وزارت بهداشت تکمیل واکسیناسیون علیه کرونا در بالغین و کودکان و همچنین تشدید رعایت پروتکل‌های بهداشتی است تا بتوانیم با درگیری کمتری، از موج ششم بیماری در کشور عبور کنیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها