تیتر امروز

رستوران بزنیم؟!
بازار کار و آینده رستوران داری

رستوران بزنیم؟!

در هر قسمت از پریسکوپ ۲ مهمان داریم که یکی علاقه‌مند و دیگری متخصص در یک مسیر شغلی است که در قالب گفت‌وگو آینده آن حرفه را به چالش می‌کشیم.

منوی دلاری در رستوران‌های لاکچری!

برخی رستوران‌های لاکچری تهران در منوی خود به ازای فروش یک پرس غذا دلار دریافت می‌کنند. در یکی از این رستوران‌ها، ارزان‌ترین خوراکی حداقل هفت دلار و گران‌ترین غذا با قیمت ۵۰ دلار فروخته می‌شود.

کد خبر: ۱۲۱۸۳۷
۱۲:۵۹ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰

منوی دلاری در رستوران‌های لاکچری

دیدارنیوز ـ بررسی منوی یکی از این رستوران‌ها که در برج‌های شمال تهران قرار دارد، نشان می‌دهد ارزان‌ترین خوراکی حداقل هفت دلار قیمت دارد. گران‌ترین غذا که در منوی اصلی آن است با قیمت ۵۰ دلار فروخته می‌شود. (با احتساب نرخ آزاد دلار، این غذا معادل یک میلیون و ۳۲۲ هزار تومان قیمت می‌خورد.)

در همین مورد رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‌داران و سلف سرویس به فروش غذا با نرخ دلار واکنش نشان داد.

«سید علی‌اصغر میرابراهیمی» گفت: «ما در ایران زندگی می‌کنیم و واحد پول ایران هم ریال است؛ بنابراین غذای رستوران‌ها در تمام نقاط کشور باید براساس ریال باشد و نه دلار!»

او اظهار کرد: «رستوران‌هایی که در برابر فروش غذا و خدمات‌شان دلار دریافت می‌کنند واحد‌های صنفی فاقد پروانه هستند. چنانچه در این زمینه گزارشی به دست ما برسد با سودجویان برخورد می‌شود.»

برچسب ها: اقتصاد ایران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی