تیتر امروز

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است
در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است

در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با اربعین حسینی منتشر می‌شود با ناصر مهدوی، روشنفکر دینی و استاد دانشگاه با موضوع "اربعین در عصر حاضر" گفت‌و‌گو کردیم.
حسین راغفر: بسیاری از امضاکنندگان بیانیه ۱۸۰ اقتصاددان، مسئول شرایط فعلی کشورند/ سیاست‌های اقتصادی، جامعه را به گسست از هم کشانده/ کسانی که در شهر علیه مردم خودشان عملیات می‌کنند، قربانیان سیاست‌های اقتصادی هستند/ اصلی‌ترین موضوع تجاوز اسرائیل، شکست نظام امنیتی ما بود
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

حسین راغفر: بسیاری از امضاکنندگان بیانیه ۱۸۰ اقتصاددان، مسئول شرایط فعلی کشورند/ سیاست‌های اقتصادی، جامعه را به گسست از هم کشانده/ کسانی که در شهر علیه مردم خودشان عملیات می‌کنند، قربانیان سیاست‌های اقتصادی هستند/ اصلی‌ترین موضوع تجاوز اسرائیل، شکست نظام امنیتی ما بود

حسین راغفر، استاد دانشگاه و اقتصاددان مهمان چهارمین برنامه از سلسله‌ گفتگوهای برنامه‌های میدان پاستور بود.
ویکتور اوربان خبر داد

حمله روسیه به اوکراین باعث هجوم آوارگان به مجارستان می‌شود

نخست‌وزیر مجارستان اعلام کرد که حمله روس‌ها به اوکراین ممکن است باعث فرار صد‌ها هزار آواره جنگی از مرز اوکراین به سمت کشورش شود.

کد خبر: ۱۲۱۸۱۴
۱۱:۳۳ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰

حمله روسیه به اوکراین باعث هجوم آوارگان به مجارستان می‌شود

دیدارنیوز: نخست‌وزیر ملی‌گرای مجارستان روز شنبه هشدار داد که تهاجم روسیه به اوکراین ممکن است سبب فرار صد‌ها هزار آواره جنگی از مرز اوکراین به سمت کشورش شود.

ویکتور اوربان، رهبر عوام‌گرا از جناح راست افراطی روز شنبه در سخنرانی سالانه خود که امسال در جریان کارزار سیاسی برای انتخابات پارلمانی مجارستان در ۳ آوریل ایراد می‌کرد، خواستار یافتن راه حلی مسالمت‌آمیز برای تنش‌های فزاینده و بیم تهاجم قریب‌الوقوع روسیه به اوکراین شد.

اوربان، مخالف سرسخت هر نوع مهاجرت، گفت «پرهیز از جنگ» به نفع کشورش است، زیرا چنین جنگی به گفته او باعث سرازیر شدن موجی از پناهندگان اوکراینی و اختلال در اقتصاد مجارستان می‌شود.

اوربان در حالی که خواستار حل تنش‌ها از طریق گفتگو شد، این را هم گفت که با طرح‌های اتحادیه اروپا برای به کارگیری تحریم‌ها علیه روسیه به مثابه اهرم بازدارنده مخالف است. اوربان گفت: «تحریم، سیاست‌های تنبیهی، سخنان تند یا هر نوع سختگیری دیگری از سوی قدرت‌های بزرگ قابل طرح نیست.»

اوربان که از سال ۲۰۱۰ رهبری مجارستان را بر عهده دارد، در میان رهبران اروپایی همواره بیش از همه به دنبال روابط نزدیک با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه بوده است. او در دیدار هفته گذشته با پوتین در کرملین، برای افزایش واردات گاز از روسیه گفتگو کرد و از بالا رفتن همکاری کشورش با مسکو در زمینه‌های انرژی، بازرگانی و امنیت ابراز خرسندی نمود.

از زمان الحاق شبه‌جزیره کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴، مجارستان تحت رهبری اوربان به طور مداوم با اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو مخالفت کرده است، اگرچه همیشه در نهایت به آن‌ها رای داده است.

مجارستان همچنین نشست‌های وزیران بین اوکراین و ناتو را به دلیل قانون زبان اوکراینی که بوداپست معتقد است حقوق اقلیت قومی مجارستانی در غرب اوکراین را نقض می‌کند، تحریم کرده است.

با این حال، اوربان روز شنبه گفت که اوکراین به عنوان یک منطقه حائل حیاتی بین مجارستان و روسیه عمل می‌کند و «استقلال و دوام آن به‌طور مستقیم مورد علاقه مجارستان است».

اوربان با اعلام این که «قدرت نظامی اروپا حداقل باید با روسیه قابل مقایسه باشد» گفت که مجارستان از توسعه قابلیت‌های نظامی اروپا و نیروی دفاعی مشترک اروپایی حمایت می‌کند.

مجارستان از پذیرش نیرو‌های کمکی نظامی ناتو و ایالات متحده خودداری کرده است. این نیرو‌ها در واکنش به تجمع نیرو‌های روسیه در امتداد مرز‌های اوکراین، در چندین کشور اروپای شرقی مستقر شده‌اند. او می‌گوید که ارتش ملی مجارستان برای محافظت از کشور کافی است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۴ مرداد
امروز جمعه ۲۴ مرداد
امروز جمعه ۲۴ مرداد
امروز جمعه ۲۴ مرداد