تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

رضاییان: عزیزی‌خادم استعفا دهد

کارشناس فوتبال ایران درباره حواشی اخیر مربوط به فدراسیون فوتبال و درخواست هیات رئیسه برای عزل عزیزی خادم گفت: از نوع آمدن عزیزی خادم باید توقع این نوع رفتن‌ها را هم داشته باشیم. در همه دنیا رسم است که کار به اینجا نکشد و آن فرد به این جمع‌بندی برسد که استعفا دهد.

کد خبر: ۱۲۱۷۱۱
۱۵:۲۲ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

رضاییان: عزیزی‌خادم استعفا دهد

دیدارنیوز: یک کارشناس مسائل مدیریتی فوتبال ایران معتقد است که اگر عزیزی خادم از سمتش استعفا می‌داد، آسیب کمتری به فوتبال ایران وارد می‌شد.

مسعود رضاییان، کارشناس مسائل مدیریتی فوتبال ایران درباره تصمیم هیات رئیسه فدراسیون فوتبال مبنی بر عزل عزیزی خادم اظهار کرد: اولین بار است که با چنین اتفاقی در فوتبال ایران مواجه می‌شویم. حتی تاکنون اعضای هیات رئیسه نخواسته بودند رئیس فدراسیون را مجبور به انجام کاری کنند چه برسد که قصد عزل او را داشته باشند. تا حالا از این راهکار قانونی استفاده نشده بود و تا حدودی سورپرایز شدیم. درک دلایل برکناری عزیزی خادم به این سادگی نیست و نمی‌توان راجع به آن حرف زد چرا که در این مدت اتفاقات بدتر از این در فدراسیون فوتبال رخ داده بود، ولی هیچ‌وقت کار به این جا نکشیده بود.

او افزود: برکناری عزیزی خادم فقط به دلیل نداشتن شفافیت نبوده است. ما چه زمانی شفافیت داشته‌ایم؟ همچنین هنوز زمان مجمع نرسیده که رئیس فدراسیون بخواهد گزارش کار بدهد. چیزی که مسلم است، از نوع آمدن عزیزی خادم باید توقع این نوع رفتن‌ها را هم داشته باشیم. همان‌طور که نمی‌توان گفت با چه شاخصه‌هایی این فرد برگزیده شده، الان هم نمی‌توان گفت به چه دلایلی می‌خواهند برکنارش کنند.

این کارشناس فوتبال ایران در پاسخ به این سوال که آیا شکراب شدن رابطه اعضای هیات رئیسه و عزیزی خادم می‌تواند دلیل عزل رئیس فدراسیون باشد، بیان کرد: در این مدت اتفاق خاصی که علنی شده باشد، رخ نداده است. ضمن این که ما شرایط بدتر از این هم در این سال‌ها داشته‌ایم. به نظرم این اتفاق بیش از یک کدورت در هیات رئیسه باشد.

رضاییان در ادامه درباره بیانیه تند کمیته اخلاق در حمایت از عزیزی خادم گفت: هم در حمله و هم در دفاع از عملکرد یک نفر می‌توانید نگاه بدبینانه‌ای داشته باشید. این موضع‌گیری‌ها خوب نیست. من به این که چه کسی در این ماجرا حق دارد و به درست و غلط بودن عزل عزیزی خادم کاری ندارم، ولی شاید اگر در این زمان این اتفاقات رخ نمی‌داد، بهتر بود و بعد از دو بازی تیم‌ملی و پایان انتخابی جام جهانی، در یک مجمع فوق‌العاده درباره عزل رئیس فدراسیون تصمیم‌گیری می‌شد.

او با بیان این که کاش عزیزی خادم در صورت لزوم استعفا می‌داد، بیان کرد: در همه دنیا رسم است که کار به اینجا نکشد و آن فرد به این جمع‌بندی برسد که استعفا دهد. با این کار هم حرمت‌ها حفظ شده و هم اصول قانونی رعایت شده است و افراد منتخب بعدی سکان را به دست می‌گرفتند. باید در این مجموعه هم‌فکری انجام می‌شد و راهی که کمترین صدمه را به فوتبال ما می‌زد، انتخاب می‌کردند.

عضو هیات مدیره صنعت نفت آبادان در پایان توضیح داد: این آسیب‌ها بیشتر از این که به آن فرد باشد، به فوتبال صدمه می‌زند. البته اگر قرار بود این استعفا انجام شد، باید قبل از انفجار اخیر اتفاق می‌افتاد و بمب خنثی می‌شد، اما الان کار از کار گذشته است. انتظار و درخواست ما مثل باقی مردم این است که این قضیه مدیریت شده و به خوبی حل شود تا حاشیه‌ای دامن فوتبال را نگیرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: عزیزی خادم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان