تیتر امروز

کوروش احمدی: مدعیان ساخت بمب اتم در ایران، شوخی می‌کنند!/ وضعیت فعلی، قابل ادامه‌دادن نیست/ احتمال حمله مجدد اسرائیل را بالا نمی‌دانم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل

کوروش احمدی: مدعیان ساخت بمب اتم در ایران، شوخی می‌کنند!/ وضعیت فعلی، قابل ادامه‌دادن نیست/ احتمال حمله مجدد اسرائیل را بالا نمی‌دانم

دیدارنیوز در بیستمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «کوروش احمدی»، دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات...
داریوش مؤدبیان: جذابیت نمایشنامه «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی»، در وجوه مختلف شخصیت گاندی است
گزارش دیدار از نشست نقد و بررسی کتاب «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی

داریوش مؤدبیان: جذابیت نمایشنامه «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی»، در وجوه مختلف شخصیت گاندی است

نشست نقد و بررسی کتاب «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی»، نوشته‌ سیدعلی معتضدی، به همت کانون نمایشنامه نویسان و مترجمان تأتر ایران، عصر چهارشنبه ۱۵ مهرماه در خانه فرهنگ و هنر گویا در کریمخان...
پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان

این صد و بیست و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

روسیه: روی حمایت «چین» حساب می‌کنیم

«دمیتری پولیانسکی» در تشریح بن بست موجود بین کشورش با آمریکا و برخی از متحدانش در اروپا گفت: روسیه روی حمایت چین حساب می‌کند، زیرا این کشور نزدیکترین همسایه ما و شریک راهبردی مان است.

کد خبر: ۱۲۱۶۸۲
۱۳:۳۶ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

روسیه: روی حمایت «چین» حساب می‌کنیم

دیدارنیوز: معاون نماینده دائم روسیه در سازمان ملل اعلام کرد در رویارویی با مناسبات تیره بین شرق و غرب، روسیه بیش از هر زمان دیگری روی چین حساب می‌کند تا به ایجاد زمینه بازی برابر بین قدرت‌های جهانی کمک شود.

به نقل از راشاتودی، «دمیتری پولیانسکی» در تشریح بن بست موجود بین کشورش با آمریکا و برخی از متحدانش در اروپا گفت: شرکای غربی ما دیگر نمی‌توانند نگرانی‌های ما را نادیده بگیرند، البته اگر واقعا به صلح و ثبات در جهان و به ویژه در اروپا علاقمند هستند.

وی افزود: روسیه روی حمایت چین حساب می‌کند، زیرا این کشور نزدیکترین همسایه ما و شریک راهبردی مان است.

وی اضافه کرد که پکن و مسکو از مناسباتی برخوردارند که به دو طرف امکان مذاکره در مورد پیچیده‌ترین موضوعات بین المللی و همچنین سایر موضوعات و امکان پیدا کردن زمینه‌های مشترک را می‌دهد.

این مقام روس گفت: همانطور که نتیجه مذاکرات بین روسای جمهوری چین و روسیه در حاشیه مراسم افتتاحیه المپیک زمستانی پکن نشان می‌دهد، شرکای چینی ما نگرانی‌های ما را کاملا درک می‌کنند و به اشتراک می‌گذارند و از موضع ما در مورد موضوعات امنیتی اروپایی حمایت می‌کنند.

این سخنان در حالی مطرح شد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و شی جین پینگ همتای چینی اش در بیانیه‌ای مشترک از سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) خواستند از هر گونه طرحی برای گسترش این ائتلاف چشم پوشی کند و ذهنیت جنگ سرد را کنار گذارد.

در این بیاننیه همچنین از ناتو خواسته شده است به حق حاکمیت، امنیت، منافع سایر کشور‌ها و تنوع روش‌های تمدنی و فرهنگی – تاریخی آن‌ها احترام گذارد و با توسعه مسالمت آمیز دولت‌های دیگر به نحوی واقعی و عادلانه برخورد کند.

تنش‌ها در هفته‌های اخیر در پی ادعای شماری از سران غربی مبنی بر احتمال حمله روسیه به اوکراین بالا گرفته است.

مسکو بار‌ها گفته است که قصدی برای حمله نظامی به اوکراین ندارد و درصدد دریافت تضمین‌های امنیتی است که مانع از توسعه این ائتلاف نظامی تحت رهبری آمریکا (ناتو) می‌شود.

در این میان، چین و روسیه بر اهمیت مناسبات شان در زمینه‌های مختلفی، چون تجارت، انرژی، اقتصاد، مسائل دفاعی و رویارویی با فشار غرب تاکید کرده اند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: روسیه چین
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۰ مهر
امروز يکشنبه ۲۰ مهر
امروز يکشنبه ۲۰ مهر
امروز يکشنبه ۲۰ مهر