تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پنتاگون: انصارالله یمن با «سلاح ایرانی» به امارات حمله کرد

جان کربی، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا درباره حملات اخیر ارتش و نیرو‌های انصارالله یمن به امارات گفت: آمریکا تهدیدات حوثی‌ها را جدی می‌گیرد، مردم عربستان و امارات مورد هجوم حوثی‌ها قرار گرفتند و این حملات با استفاده از سلاح ایرانی بود؛ سلاحی که ایران به طور آشکار به حوثی‌ها داد.

کد خبر: ۱۲۱۴۵۸
۱۲:۲۶ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰

یمن

دیدارنیوز: سخنگوی پنتاگون مدعی شد که انصارالله یمن با استفاده از سلاح ایرانی حملات اخیر علیه امارات را انجام داد.

جان کربی، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در گفتگو با شبکه الحره در خصوص حملات اخیر ارتش و نیرو‌های انصارالله یمن به امارات گفت: آمریکا تهدیدات حوثی‌ها را جدی می‌گیرد، مردم عربستان و امارات مورد هجوم حوثی‌ها قرار گرفتند و این حملات با استفاده از سلاح ایرانی بود؛ سلاحی که ایران به طور آشکار به حوثی‌ها داد.

وی با درخواست از انصارالله برای توقف حملات تاکید کرد: ما نسبت به حمایت‌های مالی و تسلیحاتی ایران از این حملات به طور آشکار ابراز نگرانی کردیم، راه حل سیاسی در یمن نتیجه بهتری خواهد داد.

سخنگوی پنتاگون در ادامه مدعی حمایت ایران از شبه نظامیان در عراق و اماکن دیگر شد و خاطرنشان کرد: این مساله دلیل تمرکز شدید ما برای حضور در خاورمیانه است.

ادعای جان کربی درحالی است که مقامات جمهوری اسلامی ایران بار‌ها حمایت تسلیحاتی از انصارالله یمن را رد کرده اند.

عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن اخیرا در سخنانی با اشاره به دست داشتن آمریکا در تشدید حملات به یمن و به تبع آن پاسخ نیرو‌های یمنی به این تجاوز تاکید کرده بود که آمریکایی‌ها و اسرائیل، امارات را وادار به از سرگیری حملات به یمن کردند و مطمئنا بازنده این بازی امارات خواهد بود.

رهبر انصارالله گفت: ملت ما به خاطر فداکاری‌هایش به تمام معنا پیروز است. امارات بازیچه دست آمریکا است و در راه دشمنی با یمن شکست خورده و دچار آسیب بسیار شده است. ایستادن در کنار آمریکا با دشمنی و جنگ علیه ملت یمن عاقبتی جز شکست و خسران ندارد. دشمنی و محاصره هر قدر هم که باشد ملت ما با اینان و ثباتش پیروز میدان است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها