تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...

قرارداد تسلیحاتی آمریکا با تایوان صدای «چین» را درآورد

«ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز سه شنبه اعلام کرد که آمریکا باید قرارداد ۱۰۰ میلیون دلاری فروش تسلیحات به تایوان را لغو کند.

کد خبر: ۱۲۱۳۵۵
۱۴:۵۷ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰

آمریکا چین

دیدارنیوز: وزارت خارجه چین اعلام کرد که به شدت نسبت به اقدام آمریکا در فروش تسلیحات به تایوان اعتراض دارد و واشنگتن باید با ملغی کردن این قرداد به اصل «چین واحد» احترام بگذارد.

به نقل از اسپوتنیک، «ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز سه شنبه اعلام کرد که آمریکا باید قرارداد ۱۰۰ میلیون دلاری فروش تسلیحات به تایوان را لغو کند.

وی در این باره گفت که چین شدیدا به این اقدام اعتراض و آن را محکوم می‌کند. ژائو همچنین افزود که پکن اقدامات لازم برای محافظت از حق حاکمیتی خود را اتخاذ خواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه چین با یادآوری سه بیانیه مشترک (که در آن ایالات متحده اذعان داشت که «تمامی چینی‌ها در دو طرف تنگه تایوان معتقدند که فقط یک چین وجود دارد»)، تأکید کرد که واشنگتن باید از سیاست «چین واحد» پیروی کند.

اظهارات ژائو در پی آن بیان می‌شود که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با فروش ۱۰۰ میلیون دلاری تجهیزات و تسلیحات به تایوان با هدف تقویت سیستم‌های دفاع موشکی این جزیره موافقت کرده است.

آژانس همکاری امنیتی دفاعی ایالات متحده (DSCA) در همین رابطه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتقاء سیستم دفاع هوایی «پاتریوت» به بهبود امنیت دریافت کننده آن و به حفظ ثبات سیاسی، تعادل نظامی، اقتصادی و پیشرفت در منطقه کمک می‌کند.

آمریکا همزمان با رویکرد دوگانه اش در این زمینه در ظاهر و به کلام گفته است که به اصل مذکور پایبند است، اما در عمل از طریق چنین اقداماتی سعی در تحریک جریان‌های جدایی طلب در این جزیره را دارد.

آمریکا و متحدانش در راستای سیاست ایندوپاسیفیک سعی دارند تا با به کاری گیری سیاست‌های تفرقه انگیزانه و همچنین با حمایت از جدایی طلبان مناطق مختلف در چین از جمله تایوان، هنگ کنگ و تبت، قدرت روزافزون پکن را مهار نمایند.

منبع: مهر
برچسب ها: تایوان چین
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر