تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

شیب صعودی شیوع کرونا در تهران؛ ۴۶ فوتی و بیش از ۳ هزار بستری در روز گذشته

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با بیان اینکه بر اساس آمار شرایط کرونایی استان تهران، بحرانی است، از افزایش بی رویه مبتلایان به اُمیکرون خبر داد و گفت:در ۲۴ ساعت گذشته ۴۶ نفر در استان تهران جان خود را از دست داده‌اند.

کد خبر: ۱۲۱۳۵۴
۱۴:۵۶ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰
شیب صعودی شیوع کرونا در تهران
دیدارنیوز ـ نادر توکلی، معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران در پاسخ به این پرسش که «شرایط کرونایی استان تهران چگونه است؟»، بیان داشت:مرگ و میر بالا رفته؛ به دلیل اینکه آمار ابتلا نیز خیلی بالا رفته است.
وی ادامه داد: بر اساس آماری که داریم شرایط، شرایط بحرانی است و چیزی که مشخص است اینکه ما داریم با یک شیب بسیار صعودی موج ششم را طی می‌کنیم و آمار مراجعان سرپایی و بستری به جز مطبها، حدود ۲۰ هزار نفر رسیده است.
معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران افزود:اکنون تعداد بستری جدید به ۹۰۰ نفر در روز رسیده که یک پنجم آن‌ها بیماران بدحال تری هستند؛ ضمن اینکه تعداد بستری به ۳۳۸۰ رسیده و تعداد فوتی‌ها در ۲۴ ساعت گذشته در استان تهران ۴۶ نفر بوده است.
توکلی درباره اینکه «آیا با کمبود تخت و تجهیزات پزشکی روبرو هستیم؟»، تأکید کرد: هیچ کمبودی نداریم و نگرانی ما درباره دو هفته آینده است. 
وی درباره «وضعیت واکسیناسیون در استان تهران»، خاطرنشان کرد: ۳۰ درصد افراد دُز بوستر را تزریق کرده‌اند؛ ضمن اینکه تعداد قابل توجهی دُز دوم را تزریق کرده‌اند و آنچه نگران آن هستیم افزایش بی رویه مبتلایان است که ممکن است در روز‌های آینده گرفتاری ایجاد کند.
منبع: فارس
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد