تیتر امروز

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟
روایت دیدارنیوز از ماجرای برکناری معاون هنری وزیر ارشاد در گفتگو با فعالین سیاسی و حزبی

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟

دیدارنیوز در گفت و گو با چند تن از فعالین سیاسی و حزبی به دامنه ابعاد، پیامدها و تبعات برکناری نادره رضایی، معاون هنری وزیر ارشاد در میان افکار عمومی و رسانه‌ای پرداخته است.
توانایی ایران را در داشتن بمب اتم نمی‌پذیریم

شولتز توپ «توافق» را به زمین ایران انداخت

صدراعظم آلمان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "چقدر تا حصول توافق در وین فاصله وجود دارد؟ " همچون دیگر کشور‌های اروپایی عضو برجام تلاش کرد تنها ایران را مسئول عدم موفقیت احتمالی مذاکرات معرفی کند و توپ را به زمین ایران انداخت.

کد خبر: ۱۲۱۱۴۹
۱۰:۲۰ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰

شولتز

دیدارنیوز: صدراعظم آلمان بدون اشاره به انفعال و کم‌کاری طرف‌های اروپایی در مذاکرات وین، تلاش کرد توپ را به زمین ایران بیندازد و گفت: حصول توافق در وین به ایران بستگی دارد.

اولاف شولتز، صدراعظم آلمان در گفت وگوی اختصاصی با روزنامه واشنگتن پست به سوالاتی پیرامون روند مذاکرات ایران و ١+٤ برای بازگشت آمریکا به برجام و رفع تحریم‌های ایران که باحضور غیرمستقیم مذاکره کنندگان آمریکایی در وین، پایتخت اتریش انجام می‌شود، پاسخ داد.

شولتز در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "چقدر تا حصول توافق در وین فاصله وجود دارد؟ " همچون دیگر کشور‌های اروپایی عضو برجام تلاش کرد تنها ایران را مسئول عدم موفقیت احتمالی مذاکرات معرفی کند و توپ را به زمین ایران انداخت.

وی در این باره گفت: به ایران بستگی دارد. ما به آن‌ها پیامی شفاف مبنی بر این داده ایم که اکنون زمان تصمیم گیری و پیشرفت است و نه طولانی کردن این روند. ما توانایی ایران را در داشتن بمب اتم که قابلیت استفاده داشته باشد، نمی‌پذیریم. این، یک لحظه تعیین‌کننده است و امیدواریم که آن‌ها از این فرصت استفاده کنند.

صدراعظم آلمان در ادامه افرود: زمان زیادی برای ما باقی نمانده است، چراکه ما از پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران مطلع هستیم.

شولتز در پاسخ به سؤال دیگری درباره راهبردی که در صورت شکست مذاکرات وین باید درقبال ایران به کار گرفته شود، گفت: هم‌اکنون در موقعیتی هستیم که منتظر پاسخیم. اجازه دهید منتظر بمانیم.

وی همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه مذاکرات وین نباید تنها به موضوع هسته‌ای محدود شود، بلکه باید سایر موضوعات ازجمله موشک‌های بالستیک ایران و مسائل منطقه‌ای را نیز شامل شود، گفت: فکر می‌کنم که همه ما می‌دانیم وقتی به ایران نگاه می‌کنیم، باید به سوالات زیادی بپردازیم. اکنون در حال بحث درباره چگونگی مواجهه با این توافق [هسته‌ای]هستیم و اینکه آیا آینده‌ای وجود دارد که تاثیر خوبی بر صلح و اوضاع مربوط به آن داشته باشد؛ بنابراین به طور قطع بسیار ضروری است که در حال حاضر بشنویم، آیا ایران تمایلی به حل این مساله دارد.

درحالیکه مذاکرات وین پس از یک وقفه چند روزه قرار است از روز سه شنبه با حضور طرف‌های مذاکره کننده در پایتخت اتریش از سرگرفته شود، آمریکا و شرکای اروپایی اش به طور مکرر تلاش می‌کنند با طرح مساله زمان و ادعای نبود فرصت کافی برای حصول توافق در وین، ایران را تحت فشار قرار دهند تا آن را مجبور به کوتاه آمدن از خواسته‌های بر حق خود کنند.

مقامات جمهوری اسلامی ایران بار‌ها تاکید کرده اند که عجله‌ای برای دست یافتن به توافق ندارند و تمامی خواسته‌های تهران، ازجمله رفع کامل تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران باید محقق شود و ایران می‌بایست از منافع برجام بهره‌مند شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور