تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
معاون اجرایی رئیس‌جمهور خبر داد

طرح انتقال آب غدیر، تا پایان خرداد ۱۴۰۱ اجرایی می‌شود

سید صولت مرتضوی خبر داد تا پایان خرداد ۱۴۰۱ طرح انتقال آب غدیر در استان خوزستان به بهره برداری خواهد رسید. در این طرح انتقال آب از سد دز به اهواز و روستا‌ها و شهر‌های اطراف اهواز ۵۲ درصد از جمعیت خوزستان را در برمی گیرد.

کد خبر: ۱۲۱۰۶۷
۱۴:۰۲ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰

صولت مرتضوی

دیدارنیوز: معاون اجرایی رئیس‌جمهور زمان اجرای طرح انتقال آب غدیر به استان خوزستان را اعلام کرد.

سید صولت مرتضوی اعلام کرد که در این طرح انتقال آب از سد دز به اهواز و روستا‌ها و شهر‌های اطراف اهواز ۵۲ درصد از جمعیت خوزستان را در برمی گیرد.

استان خوزستان با وجود داشتن رودخانه‌ها و سد‌های مختلف، دچار تنش آبی است که در فصل تابستان شدت می‌گیرد و حوادث و بحران‌های متعددی در شهر‌ها و روستا‌های مختلف به وجود می‌آورد.

معاون اجرایی رئیس جمهور از تزریق اعتبار به این طرح نیز خبر داد و نتیجه اجرای آن را «اضافه شدن چیزی حدود ۱۰ متر مکعب آب در ثانیه از سد دز به آب آشامیدنی اهواز، آبادان خرمشهر و روستا‌های اطراف آن معرفی کرد».

طرح آبرسانی غدیر با هدف ایجاد زیرساخت‌های لازم برای انتقال آب شرب شهر‌های مرکزی، جنوب و غرب استان خوزستان برای ۲۶ شهر و ۱۶۰۸ روستا در پایان دوره طرح با منبع آبگیری از دریاچه سد دز در مجموع ۴.۷ میلیون نفر را تحت پوش قرار می‌دهد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت