تیتر امروز

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ حمایت آلمان از رژیم نتانیاهو/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ حمایت آلمان از رژیم نتانیاهو/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور

تعلیق پروانه فعالیت رانندگان تاکسی که واکسن نزده‌اند

مرتضی ضامنی، مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور از تعلیق پروانه فعالیت رانندگان تاکسی که واکسن دریافت نکرده اند، خبر داد.

کد خبر: ۱۲۰۸۹۸
۱۲:۴۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰

تعلیق پروانه فعالیت رانندگان تاکسی که واکسن نزده‌اند

دیدارنیوز ـ مرتضی ضامنی، مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور از تعلیق پروانه فعالیت رانندگان تاکسی که واکسن دریافت نکرده اند خبر داد و درباره این تصمیم گفت: باتوجه به مصوبات ستاد ملی کرونا محدودیت‌هایی برای افرادی که کرونا مثبت هستند و یا اصلا واکسن نزده اند مصوب شده است در همین راستا سامانه " ایران من " در مجموعه وزارت کشور فرآیند ارائه استعلام‌ها را آغاز کرده و به صورت دوره‌ای گزارش‌های آن به ما ارائه می‌شود.

وی افزود: مقرر شد آن دسته از رانندگانی که تاکنون علی رغم اینکه امکان واکسیناسیون فراهم شده، اما واکسن تزریق نکرده اند پروانه فعالیتشان تعلیق شود و این تعلیق ادامه دارد تا زمانی که اقدام کنند و در فرآیند واکسیناسیون شرکت کنند البته در حوزه تاکسیرانی درصد این افراد زیاد نیست و درحال حاضر در حدود ۴ یا ۵ درصد رانندگان هستند که واکسن دریافت نکرده اند.

ضامنی ادامه داد: از هفته گذشته محدودیت‌ها و ممنوعیت فعالیت رانندگان تاکسی که واکسن نزده اند در شهر‌های مختلف اعمال شده و امیدواریم اندک افرادی که باقی مانده اند نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در پاسخ به سوالی درباره اعمال محدودیت در تعداد مسافران در تاکسی‌ها و سایر محدودیت‌ها برای تاکسی‌ها همزمان با پیک ششم کرونا گفت: بر اساس مصوبات ستادملی کرونا محدودیت‌های قبلی همچنان به قوت خود باقی است و شهرداری‌ها هم باتوجه به اینکه تعداد مسافر تاکسی‌ها از ۴ نفر به ۳ نفر کاهش پیدا کرده است باید مبنای محاسبه و تعیین نرخ کرایه تاکسی را برمبنای ۳ مسافر مشخص کنند تا رانندگان هم دچار زیان نشوند.

وی تاکید کرد: اگر راننده تاکسی پروتکل‌های بهداشتی از جمله سوارکردن حداکثر ۳مسافر را رعایت نکند تخلف است. مردم و مسافران هم باید در این زمینه خودشان همکاری و از سوار شدن بیش از سه مسافر ممانعت و این گونه تخلف‌ها را به سازمان‌های تاکسیرانی تحت نظر شهرداری‌ها اعلام کنند تا در اسرع وقت و با اولویت به اینگونه شکایت‌ها رسیدگی شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد