تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

رهامی: آیت الله صافی تکلیفش با خودش، نظام حاکم و مردم زمانه اش روشن بود

آیت الله صافی گلپایگانی به لحاظ طرز فکر و عمل، تکلیفش با خود،نظام حاکم و مردم زمانه اش روشن بود؛ ایشان فقیهی سنتی بود که تلاش کرد با حضورش در شورای نگهبان، حکومت را در محدوده «شریعت» نگه دارد و وقتی احساس کرد، کاری از او ساخته نیست، از عضویت شورای نگهبان استعفا داد.

کد خبر: ۱۲۰۶۹۲
۲۲:۳۵ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰

رهامی:  آیت الله صافی تکلیفش با خودش، نظام حاکم و مردم زمانه اش روشن بود

دیدارنیوز ـ سرویس سیاسی: محسن رهامی رئیس بنیاد بین المللی صلح به مناسبت رحلت آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی  گفت: از جمله ویژگی های ایشان «حفظ شریعت، معیشت مردم و ارتباط با جهان خارج» بود.

وی افزود: رحلت مرجع عالیقدر و فقیه پارسا، حضرت آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی (ره) آسیبی سنگین به ساحت علم و فقاهت و دیانت می‌باشد، که جبران آن در شرایط فعلی به سختی ممکن خواهد بود.

این کارشناس مذهبی یادآور شد: این فقیه اهل‌بیت، از شاگردان برجسته آیات عظام بروجردی، حجت کوه کمره ای، خوانساری و گلپایگانی بود و مدتی نیز در نجف اشرف از آیات محمدکاظم شیرازی و محمدعلی کاظمی بهره برده بود.

رهامی با بیان اینکه آیت‌الله صافی سالیان متمادی در حوزه علمیه قم به تدریس و تحقیق و تألیف آثار گوناگون فقهی، کلامی و حدیثی پرداخته و دبیری شورای نگهبان و عضویت در خبرگان قانون اساسی را نیز در کارنامه خود داشت، خاطرنشان کرد: از جمله آثار علمی آیت الله صافی کتاب‌های اوقات الصلوات، بیان الاصول، التعزیر احکامه و ملحقاته، منتخب الاثر و شهید آگاه می‌باشد.

وی گفت: آنچه آیت الله صافی را از بسیاری از علما و فق‌های این روزگار متمایز می‌کرد این بود که ایشان به لحاظ طرز فکر و عمل، باصطلاح معروف تکلیفش هم با خودش روشن بود، هم با نظام حاکم و هم با مردم زمانه اش؛ ایشان در واقع یک فقیه سنتی بود که تلاش کرد با حضورش در شورای نگهبان، حکومت را در محدوده «شریعت» نگهدارد و وقتی احساس کرد در این مسیر، چندان کاری از او ساخته نیست، از عضویت شورای نگهبان استعفا داد.

این حقوق دان با اشاره به اینکه مرحوم آیت الله صافی با پیروی از حوزه‌های علمیه و روحانیون به شدت مخالف وابستگی به حکومت بود و همچون اسلاف صالح خود، آیات عظام بروجردی و گلپایگانی، معتقد به استقلال حوزه‌های دینی و علمی بود.

وی همچنین گفت: مرحوم صافی سیاستِ قهر با جهان را سیاستی نادرست و ناکام می‌دانست و به ناتوانی حکومت در تأمین معیشت و سفره مردم علنا اعتراض داشت.

رهامی در پایان اظهار کرد: اینجانب این مصیبت را به حوزه‌های علمیه و علاقمندان و مقلدان ایشان و همهٔ اصحاب فضل و علم، خصوصا بیت شریف صافی تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال علو درجات ایشان و صبر و اجر و سلامتی بازماندگان را خواهانم.
محسن رهامی
۱۴۰۰/۱۱/۱۲

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
محمود احمدى
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۴
0
0
خداوند روح ايشان را با مواليانشان محشور فرمايد. مرد بزرگ و بى نظيرى بود. خدا وند به شما و استاد فرزانه حاج اقى رهامى هم پاداش خير دهد
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها