تیتر امروز

پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان

این صد و بیست و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با مرتضی افقه؛ اقتصاددان

«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»

در برنامه «اقتصاد پلاس»، سید مرتضی افقه، استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز و تحلیلگر مسائل اقتصادی، با تاکید بر نقش کلیدی نیروی انسانی در توسعه کشور، هشدار داد که ایران حتی با منابع طبیعی...
جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس:

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود به سراغ سید جواد میری استاد دانشگاه و جامعه شناس رفت؛ او در این برنامه از تاثیرات مکانیسم ماشه بر جامعه و آینده ایران گفت.

جزئیات عملیات «طوفان یمن ۳» در امارات

سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت که طی عملیاتی نظامی، نیرو‌های مسلح یمن عملیات «طوفان یمن ۳» را علیه امارات انجام داده‌اند.

کد خبر: ۱۲۰۴۸۰
۱۲:۲۰ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰

امارات

دیدارنیوز: سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در نشست خبری اعلام کرد که ارتش این کشور در سومین عملیات تلافی‌جویانه و بازدارنده خود، مواضع مهمی در دبی و ابوظبی را هدف حملات موشکی و پهپادی قرار داده است.

سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن امروز دوشنبه گفت که طی عملیاتی نظامی، نیرو‌های مسلح یمن عملیات «طوفان یمن ۳» را علیه امارات انجام داده‌اند.

او در کنفرانس خبری که گفته بود جزئیات عملیات مذکور را اعلام خواهد کرد، عملیات طوفان یمن ۳ را "عملیات منحصر به فرد و دقیق" دانست.

سریع گفت که ارتش یمن در این عملیات اهداف مهم و منحصر به فردی در امارت ابوظبی با موشک‌های بالیستیک «ذوالفقار» و اهداف حساس مهم در امارات دبی را با پهپاد‌های «صماد ۳» هدف قرار داده است.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت که کشور کوچک امارات دشمن، تا زمانی که ابزار و آلات دست دشمن اسرائیلی در ابوظبی و دبی به حملات خود علیه ملت و کشور یمن ادامه دهند، این کشورک ناامن خواهد بود.

سریع گفت که نیرو‌های مسلح یمن بار دیگر به شهروندان و افراد مقیم امارات و شرکت‌های حاضر در این کشور هشدار می‌دهد که از مراکز و تأسیسات حیاتی و نظامی فاصله بگیرند؛ چرا که این مراکز هدف حملات آتی خواهد بود.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت که این کشور دست بسته نظاره‌گر این نخواهد بود که مردم یمن از تبعات محاصره کشورشان در رنج بوده و علیه این ملت جنایات زیادی انجام شود.

سرتیپ سریع گفت: «نیرو‌های مسلح یمن به دفاع مشروع خود از این کشور عزیز تا توقف حملات و لغو محاصره ادامه خواهند داد و خداوند شاهد این خواهد بود».

منبع: تسنیم
برچسب ها: یمن یحیی سریع
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۹ مهر
امروز شنبه ۱۹ مهر
امروز شنبه ۱۹ مهر
امروز شنبه ۱۹ مهر