تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
قبل از هر درخواست مشروعیتی

بایدن: طالبان گروگان آمریکایی را آزاد کند

رئیس جمهور آمریکا طی سخنانی در دومین سالگرد به گروگان گرفته شدن «مارک فرریکس» در افغانستان از طالبان خواست تا فوراً این کهنه سرباز آمریکایی را آزاد کند.

کد خبر: ۱۲۰۴۵۵
۱۰:۳۵ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰

طالبان

دیدارنیوز: رئیس جمهور آمریکا در بیانیه‌ای تصریح کرد که طالبان پیش از فکر کردن به مشروعیت باید گروگان آمریکایی در این کشور را آزاد کند.

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا طی سخنانی در دومین سالگرد به گروگان گرفته شدن «مارک فرریکس» در افغانستان از طالبان خواست تا فوراً این کهنه سرباز آمریکایی را آزاد کند.

بایدن در این بیانیه اظهار داشت که تهدید امنیت آمریکایی‌ها غیرقابل پذیرش است و گروگان گیری را اقدامی «ظالمانه و بزدلانه» خواند.

رئیس جمهور آمریکا با تاکید بر اینکه آزادی این گروگان غیرقابل مذاکره است، تصریح کرد: طالبان قبل از اینکه بتواند در مورد آرزو‌های خود برای مشروعیت فکر کند باید فوراً مارک را آزاد کند.

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا نیز اظهار داشت که موضوع آزادی این گروگان آمریکایی در همه دیدار‌ها با طالبان مطرح شده و تاکید شده است: مشروعیتی که طالبان به دنبال آن هستند، در حالی که آن‌ها یک شهروند آمریکایی را گروگان نگه داشته‌اند، غیرممکن است.

وی با تاکید بر اینکه آزادی این کهنه سرباز آمریکایی از اولویت‌های اصلی و غیرقابل مذاکره واشنگتن است از طالبان خواست تا هرچه زودتر او را آزاد کرده و گروگان‌گیری را محکوم کنند.

طالبان تاکنون واکنشی در این باره نداشته است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت