تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.

ورق بورس برگشت

بازار سرمایه هفته جاری را برخلاف هفته‌های گذشته با چراغ سبز آغاز کرد و شاخص کل بورس بیش از ۲۹ هزار واحد افزایش یافت.

کد خبر: ۱۲۰۲۶۲
۱۳:۰۷ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰

ورق بورس برگشت

دیدارنیوز ـ شاخص کل بورس امروز با ۲۹ هزار و ۶۰۸ واحد افزایش در رقم یک میلیون و ۲۵۸ هزار واحد ایستاد. شاخص کل با معیار هم وزن هم با ۶۳۸۲ واحد صعود در رقم ۳۲۵ هزار و ۱۳۸ واحد ایستاد.

معامله‌گران این بازار ۳۰۵ هزار معامله به ارزش ۳۱ هزار و ۲۳۵ میلیارد ریال انجام دادند.

فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پتروشیمی پارس، گسترش نفت و گاز پارسیان، سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین و سرمایه گذاری غدیر نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

صعود بیش از ۳۰۰ واحدی فرابورس

در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس هم توانست با ۳۲۰ واحد افزایش به رقم ۱۷ هزار و ۳۵۴ واحد برسد.

معامله‌گران این بازار ۲۱۰ هزار معامله به ارزش ۳۰ هزار و ۹۶ میلیارد ریال انجام دادند.

پلیمر آریاساسول، پتروشیمی زاگرس، سرمایه گذاری صباتامین، بیمه پاسارگاد، پالایش نفت لاوان، پالایش نفت شیراز و شرکت آهن و فولاد ارفع نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

امروز بالاخره صف‌های خرید بر صف‌های فروش غلبه کرد به طوری که ۲۸۹ نماد به ارزش ۷۵۹۴ میلیارد ریال صف خرید و ۶۲ نماد به ارزش ۲۵۸۹ میلیارد ریال صف فروش بودند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بورس
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد