تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اعلام آمادگی شهرداری منطقه ۱۲ برای کمک به بازسازی اماکن ناایمن

مانور بزرگ مشارکت در نگهداشت و ارتقای ایمنی بازار تهران

شهردار منطقه ۱۲ در مانور بزرگ مشارکت در نگهداشت و ارتقای ایمنی بازار تهران از اعلام آمادگی شهرداری این منطقه برای کمک به کسبه صاحب عرصه و اعیان این محدوده در بازسازی املاک ناایمن آن‌ها خبر داد.

کد خبر: ۱۱۹۸۸۷
۱۴:۰۳ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰

مانور بزرگ مشارکت در نگهداشت و ارتقای ایمنی بازار تهران

دیدارنیوز: مانور مشترک شهرداری منطقه ۱۲، سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، نیروی انتظامی، پلیس راهنمایی و رانندگی، اورژانس، هلال‌احمر، شرکت ساماندهی مشاغل و اصناف شهرداری تهران و دیگر سازمان‌های امدادرسان و خدماتی شهر تهران در سبزه‌میدان و سپس در سطح بازار تهران برگزار شد.

امیر یزدی، شهردار منطقه ۱۲ دراین‌باره گفت: این مانور به منظور افزایش مشارکت عمومی در زمینه نگهداشت و ایمنی بازار بزرگ تهران به عنوان اصلی‌ترین مرکز اقتصادی کشور برگزار شد که طی آن، سازمان آتش‌نشانی با استقرار ۱۶ ایستگاه و تیم‌های پیشگیری و آموزشی خود به همراه ۳۲ خودروی امدادی و ۲۰۰ نیرو و در سطح محدوده حاضر شد؛ همچنین شهرداری منطقه ۱۲ نیز به همراه ۱۵۰ نیروی آموزش‌گر و خدماتی در این برنامه حضور داشت.

وی در مورد شاخص‌های خطرپذیری بازار تهران بیان کرد: بافت فرسوده، تراکم، جمعیت شناور به‌ویژه در روز‌های پایانی سال، ناایمنی به واسطه حریق، استحکام‌نداشتن سازه و نبود دسترسی برای خودرو‌های امدادرسان از جمله این شاخص‌هاست که می‌تواند حوادث و خسارات زیادی در پی داشته باشد.

شهردار قلب طهران درباره اهداف این طرح نیز توضیح داد: به‌روزرسانی اطلاعات در مورد اماکن و تعیین سطح خطرپذیری آنها، تکمیل چک‌لیست شناسایی نقاط پرخطر بااولویت که از ابتدای دی‌ماه آغاز شده و آموزش چهره‌به‌چهره و ایجاد آرامش روانی برای کسبه و شهروندان در حوزه مسائل ایمنی از جمله این اهداف بوده است.

وی با تأکید بر ضرورت زمینه‌های بازسازی بازار تهران گفت: با توجه به وجود بافت فرسوده و متراکم در این محدوده، نیاز است دیگر دستگاه‌ها مانند میراث فرهنگی و اوقاف با همراهی و مشارکت ذی‌نفعان که عمدتاً صاحبان سرقفلی‌های مغازه‌های بازار به شمار می‌روند، پای کار باشند تا این اتفاق رخ دهد که ما تصمیم داریم این هماهنگی‌ها را به امید خدا دنبال کنیم. شهرداری منطقه هم این آمادگی را دارد که به منظور تسهیل در امور و صدور مجوز لازم برای رفع خطر‌های موجود در سرا‌ها و راسته‌های تجاری به کسبه‌ای که مالک عرصه و اعیان در بازار هستند، در مورد بازسازی املاک ناایمن آن‌ها کمک کند.

روح‌الله بیداد، معاون خدمات‌شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۲ نیز درباره سناریوی این مانور توضیح داد: در این مانور نخست چادر‌های آموزش‌گری در سطح محدوده برپا شد و پس از آن خودرو‌های امدادی و خدمات‌رسان ارگان‌ها استقرار یافتند؛ در ادامه پس از سان نیروها، ۱۶ تیم آموزشی به وسیله خودرو‌های سازمان آتش‌نشانی با ترکیب نیرو‌های آموزشگر سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی ادارات برق، گاز، هلال‌احمر و خدمات شهری در قالب تیم‌های ۲۰ نفره به فرماندهی مشترک یکی از رؤسای ایستگاه‌های آتش‌نشانی و نماینده معاونت خدمات شهری برای آموزش لسانی در زمینه نکات ایمنی و نگهداشت شهری به شهروندان محترم در بازار تهران در زون‌های تعیین‌شده محدوده بازار مسقف استقرار یافتند.

وی افزود: به منظور هرچه بهتربرگزارشدن این مانور، ادارات گاز، آب، برق، هلال‌احمر، آتش‌نشانی، فضای سبز، ادارات زیست‌محیطی شهرداری تهران و... به ایفای نقش در زمینه کاری خود پرداختند که ارتقای ایمنی برق و بررسی میدانی انشعابات گاز از این جمله بود؛ همچنین با ارائه نکات و پک‌های آموزشی، نظیر آموزش در مورد مرگ خاموش ناشی از مونواکسید کربن و... به پرسش‌های شهروندان در این زمینه‌ها پاسخ دادند.

بیداد همچنین از طرح شهرداری منطقه ۱۲ مبنی بر تخلیه و پاکسازی اماکن مخروبه در محدوده بازار در این مانور خبر داد و گفت: در مجموعه بازار تهران، اماکن متروکه که محل‌های ناامنی به شمار می‌روند، گاه به محل تجمع متکدیان و افراد بی‌خانمان تبدیل شده‌اند و در بعضی موارد این اماکن، مملو از زباله و انباشت ضایعات و زباله‌های بی‌استفاده از سطح شهرند؛ ازاین‌رو تخلیه این اماکن در این مانور به منظور کمک به جلوگیری از مواد قابل اشتعال در آن‌ها در دستور کار شهرداری منطقه قرار گرفت.

 روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر