تیتر امروز

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است
ابوالقاسم جراره در گفت‌وگو با «دیدارنیوز»:

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است

یکی از نامزدها دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی معتقد است که با توجه به انباشت قوانین، در دوره بعدی نمایندگان باید آنها را ساماندهی کنند.
رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است
بررسی اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌های آمریکا در گفت‌وگو با یک کارشناس بین‌الملل

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است

تظاهرات دانشجویان و اساتید چندین دانشگاه در سراسر آمریکا در اعتراض به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، بهانه گفت‌وگوی دیدارنیوز با رحمن قهرمان‌پور کارشناس مسائل بین‌الملل بود.

برای کودکان زیر ۱۲سال ایرانی چه واکسن‌هایی تزریق می‌شود؟

در برخی کشور‌های دنیا واکسن‌های تأیید شده برای گروه سنی زیر ۱۲سال، فایزر، سینوواک و سینوفارم است و البته سوبرانای کوبا که برای کودکان بالای ۲سال این کشور تزریق شده است.

کد خبر: ۱۱۹۷۱۵
۱۲:۳۵ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰

واکسن مناسب برای کودکان زیر ۱۲سال ایرانی

دیدارنیوز ـ حالا به‌نظر می‌رسد که همین سینوفارم چینی و حتی سوبرانای کوبایی که در ایران به‌صورت مشترک با همکاری انستیتوپاستور با نام پاستوکووک تولید می‌شود، شانس بیشتری برای تزریق به کودکان داشته باشد، زیرا شنیده‌های ما حاکی از آن است که واکسن‌های ایرانی کرونا هنوز مجوز مصرف عمومی برای کودکان را از سازمان غذا و دارو دریافت نکرده‌اند.

حمیدرضا جماعتی، دبیر کمیته علمی کشوری کرونا هم چندی پیش از صدور مجوز تأییدیه سازمان غذا و دارو تنها برای ۲واکسن سینوفارم و پاستوکووک خبر داده و گفته بود که واکسن‌های موردنظر برای گروه سنی ۵ تا ۱۱سال در ایران همین ۲واکسن خواهند بود.

حالا علیرضا بیگلری، عضو کمیته علمی کرونا درباره واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲سال می‌گوید: «اغلب واکسن‌هایی که در دنیا برای کودکان مورد استفاده قرار گرفته، چینی و آمریکایی‌اند که تأییدیه سازمان بهداشت جهانی را دارند، چراکه زودتر از واکسن‌های دیگر تولید شدند. درباره واکسن پاستور هم که مشترک با کشور کوبا ساخته شده، نتایج کارآزمایی بالینی در ایران برای بزرگسالان و در کوبا برای کودکان بسیار مؤثر، ایمن و بی‌خطر بوده است.»

بیگلری با بیان اینکه نوع ترکیب این واکسن از پلتفرم واکسن‌هایی است که به کودکان و شیرخواران تزریق می‌شود، می‌گوید: «این واکسن نوترکیب، همان مدلی است که در واکسن پنوموکوک، ذات‌الریه یا مننژیت داریم و پلتفرم کنژوگه و ترکیبی آن سال‌ها در کودکان کار شده است. این واکسن در چندین کشور ازجمله کوبا برای کودکان مورد استفاده قرار گرفته و تمام کودکان بالای ۲سال آن کشور، با این واکسن واکسینه شدند. البته با توجه به چاپ مقالات واکسن پاستوکووک و کارآزمایی بالینی اطفال و همچنین نتایج و نوع کارآزمایی که با رعایت دقیق الزامات قانونی سازمان‌های جهانی بوده است، این واکسن هم در نخستین فرصت تأییدیه سازمان بهداشت جهانی را می‌گیرد.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی