تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...

شاخص کل بورس در هفته گذشته چقدر ریخت؟

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در معاملات هفته‌ای که گذشت روندی نزولی داشت و با قرار گرفتن در ارتفاع یک میلیون و ۲۷۹ هزار واحدی به کار خود پایان داد.

کد خبر: ۱۱۹۵۱۳
۱۳:۰۵ - ۳۰ دی ۱۴۰۰

شاخص کل بورس در هفته گذشته

دیدارنیوز ـ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات هفته‌ای که گذشت (چهارشنبه- ۲۹ دی) با ۵۵ هزار واحد کاهش نسبت به هفته قبل، به عدد یک میلیون و ۲۷۹ هزار واحد رسید؛ بر این اساس افت شاخص کل در هفته جاری معادل ۴.۳ درصد بود.

شاخص کل در پایان روز چهارشنبه هفته گذشته (۲۲ دی ماه) در حالی با رقم یک میلیون و ۳۳۴ هزار واحد به معاملات خود پایان داد که این رقم در (۲۹ دی ماه) به یک میلیون و ۲۷۹ هزار واحد رسید.

شاخص کل (هم‌وزن) در پایان هفته گذشته ۳۵۳ هزار و ۷۶۸ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ۳۳۵ هزار و ۶۴۳ واحد و شاخص قیمت (هم‌وزن) از ۲۲۲ هزار و ۳۶۵ واحد به عدد ۲۱۰ هزار و ۹۳۱ واحد رسید.

در پنج روز معاملاتی این هفته بورس، نماد‌های ملی صنایع مس ایران (فملی)، ایران خودرو (خودرو)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، پالایش نفت بندرعباس (شبندر)، پالایش نفت تهران (شتران) و سایپا (خساپا) در گروه نماد‌های پُر تراکنش قرار داشتند.

معاملات بورس در هفته‌ای که گذشت تحت تاثیر ابهامات موجود در بازار سهام با روند نوسانی همراه بود و ادامه دهنده روند نزولی چند هفته اخیر بوده است.

بیشتر کارشناسان معتقدند بازار سهام اکنون تحت تاثیر افتی که از مدت‌ها قبل تجربه کرده است در موقعیتی مناسب برای سرمایه‌گذاری قرار گرفته و می‌تواند زمینه در بلندمدت بازدهی معقولی را در اختیار سهامداران قرار دهد.

با وجود ترس و نگرانی سهامداران برای ورود سرمایه‌های خود به این بازار، بیشتر کارشناسان معتقدند که قیمت سهام برخی از شرکت‌های حاضر در بورس در کمتر از ارزش ذاتی خود قرار دارند و این امر زمینه ساز موقعیت مناسب سرمایه گذاری برای سهامداران بوده است.

همچنین مصوبه ١٠ بندی ستاد اقتصادی دولت از دیگر مسایلی است که در سایه ابهام قرار گرفته و با شفاف سازی در خصوص نتیجه آن می‌توام در کنار دیگر عوامل شاهد اثر مثبت آن در بازار و تاثیرگذاری آن بر شاخص بورس در راستای بازگشت به مدار صعودی باشیم.

منبع: ایرنا
برچسب ها: بورس
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر