تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

شاخص کل بورس در هفته گذشته چقدر ریخت؟

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در معاملات هفته‌ای که گذشت روندی نزولی داشت و با قرار گرفتن در ارتفاع یک میلیون و ۲۷۹ هزار واحدی به کار خود پایان داد.

کد خبر: ۱۱۹۵۱۳
۱۳:۰۵ - ۳۰ دی ۱۴۰۰

شاخص کل بورس در هفته گذشته

دیدارنیوز ـ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات هفته‌ای که گذشت (چهارشنبه- ۲۹ دی) با ۵۵ هزار واحد کاهش نسبت به هفته قبل، به عدد یک میلیون و ۲۷۹ هزار واحد رسید؛ بر این اساس افت شاخص کل در هفته جاری معادل ۴.۳ درصد بود.

شاخص کل در پایان روز چهارشنبه هفته گذشته (۲۲ دی ماه) در حالی با رقم یک میلیون و ۳۳۴ هزار واحد به معاملات خود پایان داد که این رقم در (۲۹ دی ماه) به یک میلیون و ۲۷۹ هزار واحد رسید.

شاخص کل (هم‌وزن) در پایان هفته گذشته ۳۵۳ هزار و ۷۶۸ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ۳۳۵ هزار و ۶۴۳ واحد و شاخص قیمت (هم‌وزن) از ۲۲۲ هزار و ۳۶۵ واحد به عدد ۲۱۰ هزار و ۹۳۱ واحد رسید.

در پنج روز معاملاتی این هفته بورس، نماد‌های ملی صنایع مس ایران (فملی)، ایران خودرو (خودرو)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، پالایش نفت بندرعباس (شبندر)، پالایش نفت تهران (شتران) و سایپا (خساپا) در گروه نماد‌های پُر تراکنش قرار داشتند.

معاملات بورس در هفته‌ای که گذشت تحت تاثیر ابهامات موجود در بازار سهام با روند نوسانی همراه بود و ادامه دهنده روند نزولی چند هفته اخیر بوده است.

بیشتر کارشناسان معتقدند بازار سهام اکنون تحت تاثیر افتی که از مدت‌ها قبل تجربه کرده است در موقعیتی مناسب برای سرمایه‌گذاری قرار گرفته و می‌تواند زمینه در بلندمدت بازدهی معقولی را در اختیار سهامداران قرار دهد.

با وجود ترس و نگرانی سهامداران برای ورود سرمایه‌های خود به این بازار، بیشتر کارشناسان معتقدند که قیمت سهام برخی از شرکت‌های حاضر در بورس در کمتر از ارزش ذاتی خود قرار دارند و این امر زمینه ساز موقعیت مناسب سرمایه گذاری برای سهامداران بوده است.

همچنین مصوبه ١٠ بندی ستاد اقتصادی دولت از دیگر مسایلی است که در سایه ابهام قرار گرفته و با شفاف سازی در خصوص نتیجه آن می‌توام در کنار دیگر عوامل شاهد اثر مثبت آن در بازار و تاثیرگذاری آن بر شاخص بورس در راستای بازگشت به مدار صعودی باشیم.

منبع: ایرنا
برچسب ها: بورس
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر