تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از امروز به مدت ۲ روز

پیش‌فروش ۶ محصول سایپا آغاز شد

گروه خودروسازی سایپا از امروز پنجشنبه ۳۰ دی ماه پیش‌فروش ۶ محصول خود را در قالب دو طرح به مدت ذو روز آغاز کرد.

کد خبر: ۱۱۹۴۸۴
۰۹:۰۲ - ۳۰ دی ۱۴۰۰

پیش‌فروش ۶ محصول سایپا آغاز شد

دیدارنیوز ـ این گروه خودروسازی از ساعت هشت صبح امروز و به مدت ۲ روز پیش‌فروش یک‌ساله و پیش‌فروش مشارکت در تولید ۶ محصول خود را آغاز کرد.

در طرح پیش‌فروش یک ساله گروه خودروسازی سایپا ۶ محصول شامل شاهین G، کوییک S، کوییک R با گیربکس معمولی، کوییک با گیربکس معمولی، ساینا S و سایپا SE ۱۵۱ موتور M ۱۳ است، عرضه شده است. همچنین در طرح پیش‌فروش مشارکت در تولید محصولات گروه خودروسازی سایپا، ۶ محصول یاد شده عرضه شد.

متقاضیان محصولات سایپا می‌توانند از طریق سایت https://saipa.iranecar.com در یکی از روش‌های پیش‌فروش یک‌ساله و پیش‌فروش مشارکت در تولید یا هر دو روش ثبت‌نام کنند.

بر این اساس، ابتدا قرعه‌کشی روش پیش‌فروش یک ساله انجام می‌شود و در صورت منتخب شدن در قرعه‌کشی مذکور، متقاضی در قرعه‌کشی مشارکت تولید، شرکت داده نخواهد شد.

در صورت منتخب نشدن در روش پیش‌فروش یک‌ساله، متقاضیان در قرعه‌کشی مشارکت در تولید شرکت داده خواهند شد.

لازم به ذکر است در صورتی که متقاضیان در یکی از روش‌های فروش شرکت کرده باشند، فقط در قرعه‌کشی همان روش شرکت داده خواهند شد.

فهرست انتخاب شدگان نهایی از طریق سایت فروش اینترنتی سایپا یک روز پس از اتمام قرعه‌کشی اعلام خواهد شد. بر این اساس، پس از اعلام نتایج قرعه‌کشی، منتخبان در هر دو روش پیش‌فروش یک‌ساله و مشارکت در تولید باید در مدت سه روز نسبت به واریز وجه علی الحساب قیمت خودرو اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، مطابق آمار‌های منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت، نارنجی‌پوشان جاده مخصوص از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان آذرماه ۳۲۳ هزار و ۲۲۷ دستگاه خودرو تولید کردند که حاکی از رشد ۶.۱ درصدی در مقایسه با مدت مشابه پارسال است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: پیش فروش خودرو
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها