تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

کف نرخ از روی بلیت هواپیما برداشته شد

میراکبر رضوی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از لغو شدن مصوبه ابلاغی انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره تعیین کف نرخی بلیت هواپیما خبر داد و گفت: هیچ کدام از شرکت‌های هواپیمایی مجاز به تعیین کف نرخی یا فروش بلیت بالاتر از آن نیستند و در صورت مشاهده تخطی با متخلفین برخوردخواهد شد.

کد خبر: ۱۱۹۳۳۲
۱۵:۲۶ - ۲۸ دی ۱۴۰۰

کف نرخ روی بلیت هواپیما

دیدارنیوز ـ چندی پیش خبر‌های منتشر شد مبنی بر اینکه ایرلاین‌ها و آژانس‌های مسافرتی داخلی براساس ابلاغیه‌ای از سوی انجمن شرکت‌های هواپیمایی موظف شدند که قیمت بلیت هواپیما را در پرواز‌های داخلی پایین‌تر از ۶۰۰هزار تومان نفروشند. این موضوع واکنش‌های متعددی را از سوی مردم به دنبال داشت و محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در این باره به ایسنا گفته بود این سازمان به عنوان دستگاه حاکمیتی مخالفتی با کاهش قیمت بلیت هواپیما و ارزان‌فروشی آن ندارد به شرط آنکه امنیت پرواز و مسافران هوایی به مخاطره نیافتد.

این درحالی است که به نظر می‌رسد در روز‌ها و هفته گذشته ایرلاین‌ها برای خودشان کف نرخی ۶۰۰ هزار تومانی را تعیین کرده بودند که باعث ورود سازمان هواپیمایی به این موضوع شده است.

میراکبر رضوی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در این‌باره اظهار کرد: در روز‌های اخیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با ابلاغ صورتجلسه‌ای به شرکت‌های هواپیمایی با تعیین کف نرخی، حداقل قیمت فروش بلیت در پرواز‌های داخلی را ۶۰۰ هزار تومان اعلام کرده بود.

وی افزود: با توجه به مغایرت صورتجلسه فوق با آخرین مصوبه شورای عالی هواپیمایی کشوری مبنی بر حذف کف نرخی از قیمت بلیت هواپیما، سازمان هواپیمایی کشوری موضوع فوق را پیگیری و براین اساس، انجمن شرکت‌های هواپیمایی با ارسال نامه‌ای خطاب به مدیران عامل شرکت‌های هواپیمایی مصوبه فوق را ملغی کرد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اضافه کرد: تمامی شرکت‌های هواپیمایی موظف هستند ضمن حذف کف نرخی از قیمت بلیت و اعلام مراتب به تمامی کانال‌های فروش وتوزیع خود، بلیت پرواز‌های داخلی را حداکثر تا سقف نرخی تعیین شده به تفکیک مسیر‌های پروازی که در تارنمای انجمن شرکت‌های هواپیمایی جهت اطلاع عموم منتشر شده است بفروش برسانند.

رضوی تصریح کرد: هیچ کدام از شرکت‌های هواپیمایی مجاز به تعیین کف نرخی یا فروش با قیمت بالاتر از نرخ اعلام شده نیستد و در صورت مشاهده تخطی از مراتب فوق، با متخلفین بر اساس قوانین ومقررات موضوعه برخورد خواهد شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بلیط هواپیما
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر