تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

راه‌اندازی دفتر یوفو‌ها توسط پنتاگون

اسپیس نوشت: مرکز و مقر فرماندهی وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا (پنتاگون) دفتر جدید خود را برای بررسی موضوع مرموز یوفو‌ها یا همان بیگانگان فرازمینی راه‌اندازی کرد.

کد خبر: ۱۱۹۱۳۵
۱۱:۲۴ - ۲۷ دی ۱۴۰۰

راه اندازی دفتر یوفو‌ها

دیدارنیوز ـ یک دفتر جدید در پنتاگون، مشاهدات گوناگون "اشیاء پرنده ناشناس" (یوفو-UFO) را بررسی خواهد کرد.

البته قرار دادن برنامه جدید بررسی «پدیده‌های هوایی ناشناخته» در اختیار دفتر معاونت اطلاعات و امنیت وزیر دفاع، برخی از علاقه‌مندان به موضوع فرازمینی‌ها را که "یوفولوژیست" نامیده می‌شوند، ناراحت کرده است، زیرا آن‌ها به ارتش آمریکا برای افشای هر حقیقتی که درباره این موضوع وجود دارد، اعتماد ندارند.

"ران جیمز" سخنگوی شبکه غیر انتفاعی "Mutual UFO" که به بررسی چنین مشاهداتی می‌پردازد، می‌گوید: این موضوعی است که سابقه محرمانه بودن دارد و هر چیزی که فاقد گردش آزاد اطلاعات باشد، تحت کنترل و غیر قابل قبول است.

راه اندازی دفتر یوفو‌ها

ایجاد این دفتر جدید در ماه دسامبر تصویب شد که در قانون به عنوان «تشکیل دفتر، ساختار سازمانی و مقامات برای رسیدگی به پدیده‌های هوایی ناشناخته» یاد شده است. این موضوع در سال‌های اخیر پس از انتشار ویدیو‌هایی که توسط خلبان‌های نظامی ایالات متحده گرفته شده و ظاهراً اجسامی را در حال حرکت با سرعت باورنکردنی و اجرای مانور‌های هوایی پیچیده نشان می‌دهند، مورد توجه مجدد قرار گرفته است.

این که آیا این مشاهدات واقعاً فناوری غیرقابل توضیحی هستند یا خیر جای بحث دارد. مقامات ایالات متحده بیشتر نگران تهدید‌های زمینی هستند و نگرانند که دولت‌های خارجی ممکن است در حال پیشرفت در فناوری پروازی و جلوتر از ارتش ایالات متحده باشند.

"کریستن گیلیبراند" سناتور دموکرات نیویورک که رهبری این اقدام را برعهده داشت، گفت: تلاش‌های امنیت ملی ما بر برتری هوایی متکی است و این پدیده‌ها چالشی برای تسلط ما هستند. ایالات متحده به یک تلاش هماهنگ برای کنترل و درک اینکه آیا این پدیده‌های هوایی متعلق به یک دولت خارجی است یا کلا چیز دیگری است، نیاز دارد.

از سوی دیگر، توضیحات غیر فناورانه برای بسیاری از این مشاهدات وجود دارد. به عنوان مثال، گزارشی از یک بشقاب پرنده به رنگ سبز روشن بر فراز آسمان کانادا در ژوئیه ۲۰۲۱ در طول یک بارش شهابی برساوشی منتشر شد که احتمالا به دلیل سوختن شهاب‌سنگ‌ها در جو زمین است که رگه‌های سبز روشن ایجاد می‌کند. یا یک بشقاب پرنده درخشان به شکل دونات که توسط یک آسمان‌نگار در سوئیس ثبت شده است، می‌تواند عکسی خارج از محدوده فوکوس از یک ستاره باشد. همچنین ویدئو‌های ضبط شده توسط خلبانان نیروی دریایی ایالات متحده که به نظر می‌رسد بشقاب پرنده‌های فوق العاده سریع را نشان می‌دهد و ظاهراً فیزیک را به چالش می‌کشد، می‌تواند نتیجه یک توهم نوری به نام "اختلاف منظر" باشد که طی آن، ویدئویی از یک جسم متحرک که توسط یک دوربین متحرک گرفته شده است، حرکت ظاهری جسم را برجسته می‌کند و به نظر می‌رسد خیلی سریع‌تر از آنچه که هست حرکت می‌کند.

جابجا شدن ظاهری یک شیء نسبت به زمینه‌اش که معلول جابجا شدن ناظر باشد را "اختلاف منظر" یا "دیدگشت" می‌گویند. این حرکت ظاهری در واقع معلول حرکت انتقالی زمین به دور خورشید است. اختلاف منظر روشی ساده برای تعیین فاصله از خورشید است و برحسب ثانیه بیان می‌شود.

به گفته پنتاگون، این تلاش جدید برای بررسی ادعا‌های مشاهده یوفوها، تحت عنوان "گروه هماهنگ‌سازی و شناسایی شی هوابرد" (AOIMSG) نامیده می‌شود.

این گروه، تلاش‌ها را در سراسر وزارت دفاع و دولت ایالات متحده برای کشف، شناسایی و نسبت دادن اشیاء مورد بحث و ارزیابی و کاهش هرگونه تهدید مرتبط با ایمنی پرواز و امنیت ملی هماهنگ خواهد کرد.

پنتاگون در بیانیه‌ای اعلام کرد که وزارت دفاع آمریکا این گزارش‌های هجوم را که توسط هر شیء هوابرد، شناسایی شده یا ناشناس باشد، بسیار جدی می‌گیرد و هر یک را کاملا بررسی می‌کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: نجوم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی