تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

دو برابر شدن دارایی ثروتمندان جهان به لطف «کرونا»!

آکسفام در یک نشست توجیهی که قبل از اجلاس مجازی رهبران جهان که تحت نظارت مجمع جهانی اقتصاد برگزار می‌شد، اعلام کرد که دارایی این افراد از ۷۰۰ میلیارد دلار به ۱.۵ تریلیون دلار با نرخ متوسط ۱.۳ میلیارد دلار در روز افزایش یافته است.

کد خبر: ۱۱۹۰۹۹
۰۸:۳۳ - ۲۷ دی ۱۴۰۰

ثروتمندان

دیدارنیوز: آکسفام اعلام کرد که ثروت ۱۰ مرد ثروتمند جهان در طول همه گیری کرونا افزایش یافته و همزمان فقر فقیران نیز بیشتر شده است.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، آکسفام اعلام کرد که ثروت ۱۰ مرد ثروتمند جهان در طول همه‌گیری کرونا از ۷۰۰ میلیارد دلار به ۱.۵ تریلیون دلار افزایش یافته است.

طبق گزارشی که روز دوشنبه منتشر شد، ۱۰ مرد ثروتمند جهان در طول دو سال اول شیوع ویروس کرونا، با افزایش فقر و نابرابری، دارایی خود را دو برابر کردند.

آکسفام کنفدراسیونی از مؤسسات خیریه است که بر کاهش فقر جهانی تمرکز دارد و در نشست خود گفت که ثروت میلیاردر‌ها در طول همه‌گیری کرونا بیش از ۱۴ سال گذشته افزایش یافته است و این در حالی است که اقتصاد جهان از بدترین رکود اقتصادی از زمان سقوط وال استریت در سال ۱۹۲۹ رنج می‌برد.

آکسفام این نابرابری اقتصادی را «خشونت اقتصادی» نامید و گفت که نابرابری به دلیل عدم دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی، خشونت مبتنی بر جنسیت، گرسنگی و تغییرات آب و هوایی منجر به مرگ ۲۱۰۰۰ نفر در روز می‌شود.

این مؤسسه اضافه کرد که همه‌گیری کرونا ۱۶۰ میلیون نفر را در فقر فرو برده است و اقلیت‌های قومی غیر سفید پوست بیشترین تأثیر را با افزایش نابرابری متحمل می‌شوند.

آکسفام همچنین خواستار اصلاحات مالیاتی برای تأمین بودجه تولید واکسن در سرتاسر جهان و همچنین مراقبت‌های بهداشتی، سازگاری با آب و هوا و کاهش خشونت برای کمک به نجات جان انسان‌ها شده است.

فوربس ۱۰ ثروتمندترین مرد جهان را به این شرح فهرست کرد: «ایلان ماسک»، رئیس تسلا و اسپیس ایکس، «جف بزوس» از آمازون، «لری پیج» و «سرگی برین»، بنیانگذاران گوگل، «مارک زاکربرگ» از فیس بوک، «بیل گیتس» و «استیو بالمر»، مدیران عامل سابق مایکروسافت، «لری الیسون»، مدیرعامل سابق اوراکل، «وارن بوفه» سرمایه گذار آمریکایی و «برنارد آرنو»، رئیس گروه تشریفات فرانسوی.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها