تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
بازخوانی یک مصاحبه قدیمی؛

ماجرای حمله مدیرعامل جدید سرخپوشان به برانکو چه بود؟

رضا درویش پس از استعفای مجید صدری در حالی روی صندلی مدیریت پرسپولیس نشسته که در گذشته سابقه حمله به مرد کروات محبوب پرسپولیسی‌ها را در کارنامه خود دارد.

کد خبر: ۱۱۸۹۸۱
۱۰:۳۷ - ۲۶ دی ۱۴۰۰

ماجرای حمله مدیرعامل جدید سرخپوشان به برانکو چه بود؟

دیدارنیوز: رضا درویش مدیرعامل جدید پرسپولیس سابقه حمله به برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق سرخ‌ها را در کارنامه دارد.

پرسپولیس بعد از نایب قهرمانی در لیگ پانزدهم به همراه برانکو ایوانکوویچ، در لیگ شانزدهم عزم خود را برای قهرمانی جزم کرده بود و با تیم فوق‌العاده‌ای که داشت، موفق شد چند هفته مانده تا پایان رقابت‌های لیگ برتر، قهرمانی خود را مسجل کند. در هفته آخر این بازی‌ها، اما اتفاق جالبی رخ داد. ۴ تیم سیاه جامگان، سایپا، ماشین سازی و صبای قم تا روز آخر برای ماندن در لیگ برتر تلاش می‌کردند و رقابت نزدیکی با هم داشتند. در هفته پایانی سیاه جامگان میزبان پرسپولیس بود و در آن بازی برانکو ترجیح داد، با تیم دوم خود به میدان برود. اتفاقی که باعث شکست پرسپولیس و البته ماندن سیاه جامگان در لیگ برتر شد. همین موضوع در آن مقطع حاشیه زیادی را به ایجاد کرد و بعضی از تیم‌ها به این کار برانکو ایراد گرفتند. پس از انتقاد‌های تندی که مسئولان صبای قم نسبت به حضور جوانان پرسپولیس در بازی مقابل سیاه جامگان داشتند، سایپا نیز نسبت به این موضوع اعتراض کرد و مدیرعامل این باشگاه به پرسپولیسی‌ها حمله کرد.

رضا درویش، مدیرعامل سایپا در این باره گفته بود: "ما که در لیگ برتر ماندنی شدیم، ولی باید بگویم کاری که پرسپولیس و برانکو انجام دادند، رسم جوانمردی نبود. اینکه پرسپولیس با تیم دوم خود مقابل سیاه جامگان به میدان رفت، درست نیست. در هفته آخر برای تیم‌های پایین جدولی امتیازات بسیار باارزش بود و واقعا باید به شرف مربی استقلال خوزستان درود بفرستیم که تیم کاملش را مقابل صبا به میدان فرستاد. این در حالی است که استقلال خوزستان هم مثل پرسپولیس در آسیا بازی داشت.

پرسپولیس برانکو

ماشین سازی نیز مقابل تیم ما با تمام قوا بازی کرد، اما پرسپولیسی‌ها این کار را نکردند. این رسم بازی جوانمردانه نیست که وقتی پای سرنوشت یک تیم وسط است، اینطور به زمین بیایند و بی انگیزه ظاهر شوند. پرسپولیس در این بازی به قدری بی انگیزه بود که تماشاگران مشهدی نیز این را فهمیده بودند و پرسپولیسی‌ها را تشویق می‌کردند! آن‌ها اگر می‌خواستند وجدانشان آسوده باشد، باید با نفرات اصلی‌شان به زمین می‌رفتند."

حالا بعد از گذشت چند سال از این صحبت‌های تند درویش علیه پرسپولیس و به خصوص محبوب‌ترین مربی تاریخ آن‌ها در لیگ برتر، دست سرنوشت او را به پرسپولیس رساند و درویش حالا روی صندلی مدیرعاملی پرافتخارترین تیم تاریخ لیگ برتر نشسته است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر