تیتر امروز

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...

اعلام جزئیات شرایط پرواز به انگلیس و لبنان

میراکبر رضوی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری جزییات شرایط و پروتکل‌های کرونایی برای سفر‌های هوایی به انگلستان و لبنان را اعلام کرد.

کد خبر: ۱۱۸۹۴۳
۱۵:۴۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۰

جزئیات شرایط پرواز به انگلیس و لبنان اعلام شد

دیدارنیوز ـ میراکبر رضوی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره شرایط جدید سفر به لبنان و انگلیس اظهار کرد: سازمان هواپیمایی کشوری نحوه ورود مسافران به کشور را براساس آخرین دستورالعمل‌های صادر شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زمینه کنترل و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، نظارت و به طور مداوم شرایط پروتکل‌های بهداشتی را به شرکت‌های هواپیمایی و مبادی ورودی کشور اعلام می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین شرکت‌های هواپیمایی نیز بر اساس مقاصد پروازی‌شان، پروتکل‌های بهداشتی را در پرواز‌های خارجی اعلام می‌کنند که به عنوان مثال براساس آخرین مقررات بروزرسانی شده، مسافران برای سفر به انگلستان از ایران باید شرایط آن را داشته باشند که می‌توان به داشتن پاسپورت اتحادیه اروپا، انگلیس، آمریکا و کانادا، داشتن انواع مجوز‌های اقامت و کارت اقامت انگلیس و ... اشاره کرد. البته مسافران دارای اقامت دائم که بیش از دو سال خارج از انگلیس اقامت داشتند و مجوز آن‌ها باطل شده اجازه انجام پرواز به انگلیس را نخواهند داشت و مسافران باید ویزای معتبر انگلیس را داشته باشند، اما با ویزای توریستی حتما باید بلیت رفت و برگشت را خریداری کنند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری همچنین درباره شرایط و پروتکل‌های بهداشتی سفر به انگلستان اینگونه توضیح داد که همه مسافران بالای ۱۲ سال در پرواز‌های ورودی به انگلستان باید در محدوده ۴۸ ساعت به پرواز آزمایش PCR در یکی از مراکز تایید شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را انجام داده و گواهی جواب منفی تست کرونا را به زبان انگلیسی به همراه داشته باشند. همچنین مسافران دارای کارت واکسن صادر شده در ایران نیز باید تست روز دوم و هشتم را از طریق لینک‌های معرفی شده خریداری کنند.

وی ادامه داد: مسافران پس از ورود به انگلستان به مدت ۱۰ روز قرنطینه خانگی خواهند شد و قبل از سفر به این کشور باید فرم خوداظهاری در لینک زیر را تکمیل نموده و پس از دریافت QR کد کپی آن را به همراه داشته باشند.

رضوی اعلام کرد: مسافران دارای کارت واکسیناسیون شده در کشور‌های اعلام شده که از آخرین نوبت واکسن فایزر یا مدرنا یا آسترازنکا یا جانسون و یا سینوفارم آن‌ها ۱۵ روز گذشته باشد و مسافران ۱۲ تا ۱۸ سال مقیم کشور‌های اعلام شده از انجام تست PCR قبل از پرواز رزرو روز هشتم و قرنطینه خانگی در انگلیس معاف خواهند بود.

وی همچنین درباره آخرین مقررات سفر به لبنان گفت: تمامی مسافران بالای ۱۲ سال در پرواز‌های ورودی به لبنان باید قبل از پرواز آزمایش PCR در محدوده ۴۸ ساعت مانده به پرواز در یکی از مراکز تایید شده وزارت بهداشت را انجام داده و گواهی جواب منفی تست کرونا را به زبان انگلیسی با QR کد به همراه داشته باشد.

وی با بیان اینکه از پذیرش مسافران دارای گواهی جواب منفی تست کرونا بدون QR کد جلوگیری می‌شود اظهار کرد: مسافران دارای کارت واکسیناسیون کووید ۱۹ که از آخرین نوبت تزریق واکسن آن‌ها ۱۴ روز گذشته باشد و مسافرانی که کمتر از هفت روز خارج از لبنان اقامت داشتند از انجام تست PCR در محدوده ۴۸ ساعت به پرواز معاف هستند، اما باید کارت واکسیناسیون خود را به زبان انگلیسی با QR کد در هنگام پرواز ارائه دهند و قبل از پرواز اطلاعات خود را در این سایت ثبت کنند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: از همه مسافران بالای ۱۲ سال عازم به لبنان در بدو ورود تست پی سی آر در فرودگاه گرفته می‌شود و مسافران تا جوابدهی تست در قرنطینه خانگی خواهند بود که هزینه تست و سیستم نرخ‌گیری بروزرسانی شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان