تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
فعلا تا پایان هفته جاری؛

هیچ ورزشی در ایران بخاطر «کرونا» ممنوع نیست

با مشخص شدن رنگ بندی شهرهای کشور، در حال حاضر هیچ رشته ورزشی در ایران به دلیل بیماری کرونا ممنوع نیست و ورزشکاران می‌توانند به فعالیت بپردازند.

کد خبر: ۱۱۸۸۹۴
۱۲:۴۴ - ۲۵ دی ۱۴۰۰

هیچ ورزشی در ایران بخاطر «کرونا» ممنوع نیست

دیدارنیوز: بر اساس آخرین اعلام رنگ‌بندی شهر‌های کشور، وضعیت محدودیت و تعطیلی فعالیت رشته‌های ورزشی به گونه‌ای است که تا پایان هفته جاری هیچ‌گونه محدودیتی در شهر‌های کشور وجود ندارد.

بر اساس آخرین اصلاحیه طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌های متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید-۱۹ در شهر‌های کشور، مصوبه پنجاه و دومین جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا، مشاغل گروه یک (مجاز به فعالیت در تمام شهرستان‌ها حتی در شرایط قرمز)، مشاغل گروه دو (مجاز به فعالیت در شهر‌های نارنجی)، مشاغل گروه سه (مجاز به فعالیت در شهر‌های زرد) و مشاغل گروه چهار (مجاز به فعالیت تنها در شهر‌های آبی) هستند.

با توجه به بازگشت رنگ‌بندی کرونا و بر اساس آخرین اعلام رنگ‌بندی شهر‌های کشور تا پایان هفته جاری (یکم بهمن ماه) هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز و نارنجی قرار ندارد و شهر‌های کشور صرفا زرد و آبی هستند.

گروه‌بندی مشاغل ورزشی

طبق بازنگری و ویرایش طرح جامع هوشمند محدودیت، فهرست تغییرات ایجاد شده در گروه‌بندی مشاغل مرتبط با فعالیت باشگاه‌های ورزشی گروه اول شامل استخر روباز، تیراندازی (اهداف پروازی، فضای باز)، تیروکمان، چوگان، دوومیدانی، سوارکاری، قایقرانی (به‌جز دراگون بوت)، کوهنوردی، موتورسواری و اتومبیل‌رانی، دوچرخه‌سواری است.

گروه دوم را بدنسازی و پرورش اندام، اسکی، بولینگ و بیلیارد، تنیس روی میز (داخل سالن)، شمشیربازی (سالنی)، ورزش‌های سه گانه، تیراندازی سالنی، بدمینتون، فوتبال سالنی، ورزش‌های روستایی (سالنی)، والیبال (سالنی) قایقرانی دراگون بوت تشکیل می‌دهد و گروه سوم شامل انجمن ورزش‌های رزمی، بوکس (سالنی)، شنا (استخر‌های سرپوشیده و پارک‌های آبی)، تکواندو (سالنی)، جانبازان و معلولان، ژیمناستیک (سالنی)، هاکی (سالنی) کاراته (سالنی)، کبدی (سالنی)، کشتی (سالنی)، کونگ فو و هنر‌های رزمی (سالنی) نابینایان، ناشنوایان، نجات غریق (سالنی)، ورزش‌های رزمی، ووشو (سالنی) و ورزش‌های زورخانه‌ای (سالنی) تشکیل می‌دهند.

ورزش‌های آزاد در مناطق زرد، نارنجی و قرمز

با اعلام رنگ‌بندی جدید شهر‌ها به تبعیت از وضعیت کرونا، فعالیت در بخش استخر روباز، تیراندازی (اهداف پروازی، فضای باز)، تیروکمان، چوگان، دوومیدانی، سوارکاری، قایقرانی (به جز دراگون بوت)، کوهنوردی، موتورسواری و اتومبیل‌رانی و دوچرخه سواری در تمامی شهر‌های کشور حتی شهر‌های با وضعیت قرمز کرونا منعی ندارد.

ورزش‌های آزاد در مناطق نارنجی و زرد

بر اساس تغییرات جدید صورت گرفته، فعالیت در حوزه مشاغل بدنسازی و پرورش اندام، اسکی، بولینگ و بیلیارد، تنیس روی میز (داخل سالن)، شمشیربازی (سالنی)، ورزش‌های سه گانه، تیراندازی سالنی، بدمینتون، فوتبال سالنی، ورزش‌های روستایی (سالنی)، والیبال (سالنی) و قایقرانی دراگون بوت در شهر‌های با رنگ نارنجی از نظر شیوع ویروس کرونا آزاد است و این رشته‌ها صرفا مجوز فعالیت در شهر‌های قرمز را نخواهند داشت.

ورزش‌های آزاد در مناطق زرد

همچنین طبق فهرست جدید تغییرات ایجاد شده در گروه‌بندی مشاغل مرتبط با فعالیت باشگاه‌های ورزشی، رشته‌های مربوط به انجمن ورزش‌های رزمی، بوکس (سالنی)، شنا (استخر‌های سرپوشیده و پارک‌های آبی)، تکواندو (سالنی) جانبازان و معلولین، ژیمناستیک (سالنی)، هاکی (سالنی)، کاراته (سالنی)، کبدی (سالنی)، کشتی (سالنی)، کونگ فو و هنر‌های رزمی (سالنی)، نابینایان، ناشنوایان، نجات غریق (سالنی)، ورزش‌های رزمی، ووشو (سالنی) و ورزش‌های زورخانه‌ای (سالنی) صرفا در شهر‌های با رنگ زرد از نظر شیوع ویروس کرونا امکان بازگشایی دارند و فعالیت آن‌ها در شهر‌های با رنگ نارنجی و قرمز ممنوع است.

تیم‌های ملی و لیگ‌های برتر

باید خاطرنشان کرد که بر اساس آخرین اعلام ستاد مقابله با کرونا در ورزش، مصوبه مربوط به مجاز بودن فعالیت تیم‌های ملی و لیگ‌ها در سطح لیگ‌برتر در رشته‌های مختلف در تمامی شهرستان‌های کشور، کماکان به قوت خود باقی است.

هیچ ورزشی در ایران بخاطر «کرونا» ممنوع نیست

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها