تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

مصدومیت ۱۸ نفر در واژگونی اتوبوس در اصفهان

عباس عابدی، مدیر روابط عمومی مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان از مصدومیت ۱۸ نفر در حادثه واژگونی اتوبوس خبر داد.

کد خبر: ۱۱۸۸۴۹
۰۹:۴۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۰

مصدومیت ۱۸ نفر در واژگونی اتوبوس

دیدارنیوز ـ عباس عابدی، مدیر روابط عمومی مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان با اشاره به واژگونی اتوبوس در اثر برخورد کامیون به پشت اتوبوس، اظهار کرد: این حادثه ساعت ۶ صبح امروز (شنبه، ۲۵ دی‌ماه) به اورژانس اصفهان اطلاع داده شد.

وی افزود: این حادثه در خیابان کاوه، سه راه ملک شهر، روبروی کلانتری ۱۹ اتفاق افتاد.

مدیر روابط عمومی مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی اصفهان به اعزام ۵ آمبولانس ۱۱۵ به محل حادثه اشاره کرد و گفت: در این حادثه ۱۸ مرد ۳۰ تا ۵۵ ساله مصدوم شدند.

عابدی با بیان اینکه اتوبوس مذکور سرویس کارکنان یکی از کارخانجات مورچه خورت بود، گفت: وضعیت تمام مصدومین خوب گزارش شده است.

به نقل از مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی اصفهان، وی با بیان اینکه این حادثه فوتی نداشت، گفت: مصدومان به بیمارستان‌های الزهرا، کاشانی، امین و غرضی منتقل شدند.

وی به رانندگان توصیه کرد با توجه به بارندگی و لغزندگی جاده‌ها، اصول ایمنی را در رانندگی رعایت کنند و افزود: توقف سایر خودرو‌ها و مردم برای تماشای صحنه حادثه در محور‌های پر تردد شهر، می‌تواند خطر ایجاد تصادفات بعدی را رقم بزند، ضمن اینکه در چنین حوادثی باز کردن مسیر برای عبور خودرو‌های امدادی ضروری است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد