تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

برگزاری یک جایزه خوشنویسی در نوروز ۱۴۰۱

جایزه خوشنویسی «از انگاشت تا نگاشت» به مناسبت نوروز ۱۴۰۱ خورشیدی برگزار می‌شود. مهلت ارسال نسخه اصلی آثار به دبیرخانه تا ۳۰ بهمن است و نتایج یکم فروردین ۱۴۰۱ اعلام می‌شود.

کد خبر: ۱۱۸۷۲۴
۱۵:۵۹ - ۲۲ دی ۱۴۰۰

برگزاری یک جایزه خوشنویسی در نوروز ۱۴۰۱

دیدارنیوز ـ برگزارکنندگان جایزه «از انگاشت تا نگاشت»، به دنبال آثار خطی خلاقه خوشنویسی هستند که یکی از شعر‌های منتخب قدمعلی سرامی که از اینجا قابل دانلود است را به هنر خطاطی مزین کنند.

مهلت ارسال نسخه اصلی آثار به دبیرخانه تا ۳۰ بهمن است و نتایج یکم فروردین ۱۴۰۱ اعلام می‌شود.

جایزه نفر نخست: سه میلیون تومان، جایزه نفر دوم: دو میلیون تومان و جایزه نفر سوم: یک میلیون تومان خواهد بود.

مقررات عمومی:

کلیه‌ی اخبار جایزه خوشنویسی به مناسبت نوروز ۱۴۰۱ خورشیدی از طریق تارنمای رسمی دکتر قدمعلی سرامی (drsarami.com) و یا برگه‌ی دکتر قدمعلی سرامی در اینستاگرام و تلگرام (@drghadamalisarami) اطلاع‌رسانی خواهد شد.

هر شرکت‌کننده می‌تواند هم زمان با ارایه‌ی حداکثر سه اثر با اشعار انتخابی متفاوت در مسابقه شرکت کند.

مشخصات اثر شامل: نام و نام خانوادگی هنرمند، عنوان اثر، ابعاد، تکنیک، شیوه‌ی اجرا و سال خلق، نگارش شده جهت شرکت در جایزه‌ی «از انگاشت تا نگاشت» باید به وسیله مداد مشکی (یا برگه‌ی مجزا) پشت اثر نوشته شود.

آثار ارسالی، برگشت داده نخواهند شد و حقوق مادی و معنوی آن‌ها متعلق به انتشارات ترفند و انتشارات باد خواهد بود و این مؤسسه مجاز به استفاده از اصل یا تصاویر آثار دریافتی است.

تصاویر آثار دریافتی منتخب، در تارنمای رسمی دکتر قدمعلی سرامی به صورت کتابچه‌ی الکترونیک همراه با مشخصات کامل هنرمند قرار خواهد گرفت.

مقررات آثار ارسالی:

نسبت ابعاد آثار ارسالی ۱۶:۹ (برای نمونه ۱۸*۳۲ سانتی‌متر / ۲۷*۴۸ سانتی‌متر / ۳۶*۶۴ سانتی‌متر) و یا ۱:۱ (برای نمونه ۳۰*۳۰ / ۴۰*۴۰ / ۵۰*۵۰) و حداقل کیفیت تصاویر آثار ارسالی اثر ۶۰۰ dpi است.

آثار باید حتماً دارای امضا باشند، هر چند امضای هنرمند در روز داوری پوشانده خواهد شد.

در بخش قطعه‌نویسی نستعلیق اگر شرکت‌کننده از قالب هنری سیاه مشق استفاده می‌کند الزاماً باید ساده‌نویسی آن را هم در بخشی از اثر اجرا کند.

سبک خوشنویسی، اندازه و تنوع قلم آزاد بوده و فضا برای خلاقیت و ابداع هنرمند محدود نیست.

هنرمند در انتخاب هر تعداد از ابیات یک شعر و یا کل شعر برای خوشنویسی آزاد است.

نشانی دبیرخانه: تهران، خیابان انقلاب، میان خیابان فخررازی و دانشگاه، پلاک ‍۱۲۱۸، ساختمان پارسا، واحد ۷۰۲، انتشارات ترفند / کد پستی: ۱۳۱۴۷۵۴۵۴۹

واتس‌اپ (جهت ارسال تصویر با کیفیت ۶۰۰ dpi اثر): ۰۹۳۳۷۵۰۴۵۷۶

برگزاری یک جایزه خوشنویسی در نوروز ۱۴۰۱

منبع: ایسنا
برچسب ها: خوشنویسی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر