تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
ماجرای حواشی یک سفر؛

فدراسیون کشتی: آمریکا باید احترام میهمان را نگه دارد

محمدابراهیم امامی، سخنگوی فدراسیون کشتی گفت: علیرضا دبیر نیز مانند سایر اعضای تیم برای گرفتن ویزا به دوبی رفت و منتظر صدور روادید برای همه اعضای تیم هستیم.

کد خبر: ۱۱۸۵۳۲
۱۱:۱۸ - ۲۱ دی ۱۴۰۰

فدراسیون کشتی

دیدارنیوز: سخنگوی فدراسیون کشتی، گفت: آمریکا از تیم ملی کشتی آزاد برای انجام دیدار دوستانه دعوت کرده و لازم است با تسهیل امور، احترام میهمان را نگه دارد.

محمدابراهیم امامی، درباره مباحث مطرح شده پیرامون سفر تیم ملی کشتی آزاد به آمریکا، اظهار کرد: رییس فدراسیون کشتی آمریکا در حاشیه رقابت‌های جهانی نروژ، رسما از تیم ایران برای برگزاری دیدار دوستانه میان تیم‌های کشتی آزاد ایران و آمریکا دعوت کرد. این موضوع نیز امری مرسوم میان کشور‌های مختلف و دو کشور ایران و آمریکا بوده است. بر همین اساس نیز ایران از آمریکا برای حضور در مسابقات گرامیداشت دهه فجر دعوت کرده است.

سخنگوی فدراسیون کشتی، افزود: سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز در نشست خبری خود به درستی به این نکته اشاره کرد که این مسابقه دوستانه با دعوت آمریکا و در چارچوب مراودات ورزشی بین دو کشور صورت گرفته است. در پی این دعوت نیز اعضای تیم ملی کشتی آزاد برای انجام کار‌های اداری مربوط به دریافت ویزا به سفارت آمریکا در دوبی رفتند و منتظر هستیم که ویزای اعضای تیم صادر شود.

او در پاسخ به این سوال که اگر ویزای برخی از نفرات مثل رییس فدراسیون کشتی صادر نشود، آیا تیم ملی باز هم عازم آمریکا می‌شود یا خیر؟ گفت: آقای دبیر نیز مانند سایر اعضای تیم برای گرفتن ویزا به دوبی رفت و منتظر صدور روادید برای همه اعضای تیم هستیم. قاعدتا با توجه به این که آن‌ها از ایران برای انجام این دیدار دوستانه دعوت کرده‌اند و میزبان تیم ایران هستند، باید احترام میهمان را رعایت کنند تا تیم ملی با تمامی نفرات و بدون مشکل عازم کشورشان شود.

امامی خاطرنشان کرد: در صورتی که برای برخی از اعضای تیم ویزا صادر نشود، کادر فنی تیم ملی درباره حضور یا حضور نداشتن در آمریکا تصمیم‌گیری خواهد کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کشتی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر