تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
چرا فدراسیون فوتبال سکوت می‌کند؟

ریخت و پاش میلیاردی در تور تفریحی عزیزی‌خادم!

نکته جالب اینجاست که فدراسیون فوتبال در این باره سکوت اختیار کرده و بابت مطلب منتشر شده هیچ واکنشی نشان نمی‌دهد.

کد خبر: ۱۱۸۴۶۱
۱۵:۰۹ - ۲۰ دی ۱۴۰۰

فدراسیون فوتبال

دیدارنیوز: فدراسیون فوتبال در خصوص خبری مبنی بر بدهکار شدن به یک شرکت بابت سفر به لیتوانی سکوت عجیبی دارد و کسی توضیح نمی‌دهد که دلیل این هزینه سنگین چیست؟

در تاریخ دهم مهر سال جاری یک خبرگزاری در گزارشی سفر شهاب عزیزی خادم رئیس فدراسیون فوتبال به همراه تعدادی از دوستانش را به لیتوانی به بهانه حضور تیم ملی فوتسال در این کشور نقد کرد. اما هیچ گاه از سوی فدراسیون فوتبال شفاف سازی دقیقی بابت این موضوع نشد.

نکته جالب اینجاست که حتی حسین شریفی سخنگوی فدراسیون فوتبال بعد از هجمه‌هایی که به این سفر و همچنین افرادی که در این سفر همراه رئیس فدراسیون فوتبال بودند به طرز عجیبی اعلام کرد که کسانی که همراه تیم ملی فوتسال بودند، از جیب هزینه می‌کردند و هیچ هزینه‌ای روی دست فدراسیون فوتبال نگذاشتند. تعداد تیم اعزامی ملی فوتسال به لیتوانی مشخص است. مصوبه ورزش ۳۳ نفر بوده و همان تعداد نه بیشتر و نه کمتر اعزام شدند، ولی اگر کسی با هزینه شخصی خودش آمده قدمش روی چشم ما.

سخنگوی فدراسیون فوتبال حتی در ادامه وقتی با این پرسش روبرو شد که شایعه شده هزینه سفر تیم ملی فوتسال با بودجه ۱۰ میلیاردی از سوی سازمان لیگ تامین شده این موضوع را به شدت رد کرد و گفت کسانی که بی دانش هستند از این صحبت‌ها می‌کنند، چون تورنمنتی که فیفا برگزار می‌کند هزینه هایش را هم می‌دهد.

روز گذشته، اما خبری همراه با سند منتشر شد که گویای تخلف صورت گرفته از سوی مهرعلی نایب رئیس فدراسیون فوتبال برای انجام این سفر است.

در گزارش منتشر شده عنوان شده که مهرعلی که تا آبان جاری مدیرعامل شرکت دی اچ اف ایران در آلمان بوده با استفاده از بودجه این شرکت هزینه سفر رئیس فدراسیون و دوستانش را پرداخت کرده و اکنون شرکت توسعه بازرگانی برنا با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال خواستار برگرداندن این هزینه شده است.

نکته جالب اینجاست که فدراسیون فوتبال در این باره سکوت اختیار کرده و بابت مطلب منتشر شده هیچ واکنشی نشان نمی‌دهد.

جای تعجب است که چگونه فدراسیون فوتبال درحالی که در همان وقت بابت این سفر مورد انتقاد قرار گرفت اکنون که اسنادی بابت مقروض شدن به یک شرکت برای انجام این سفر منتشر شده این چنین خود را به راه دیگر زده و انگار نه انگار این وسط تخلفی صورت گرفته است.

اگر فدراسیون معتقد است که در سفر به لیتوانی به همراه دوستان و یاران تخلف مالی انجام نشده پس سند منتشر شده و خواسته مدیرعامل شرکت مذکور بابت چیست و چرا فدراسیون باید نزدیک به ۳۲ هزار یورو بدهکار باشد؟ چرا باید نایب رئیس فدراسیون فوتبال برای سفری که خروجی آن هم مشخص نشد دست به چنین کاری بزند؟ برداشت هزینه از بیت المال برای سفری دورهمی این قدر ضرورت داشت که حتی دوستان خود را ملزم به توضیح هم نمی‌دانند؟

به نظر می‌رسد بیش از هر زمان دیگری می‌طلبد که نهاد‌های نظارتی بر امور مالی این فدراسیون ورود کنند تا شفاف سازی شود این پول‌ها چرا و چطور هزینه می‌شوند و اکنون چرا باید فدراسیون به عنوان یک ارگان حقوقی بدهکار سفر اشخاص با نیت‌های غیر فوتبالی باشد؟

منبع: فارس
برچسب ها: عزیزی خادم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی