تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

روی اعصاب واکسن نزده‌ها راه می‌روم!

امانوئل ماکرون پس از گفتن اینکه استراتژی واکسیناسیون دولت فرانسه این است که زندگی روزمره را برای مردمی که واکسن کرونا دریافت نکرده‌اند، سخت‌تر و سخت‌تر کند، خشم آن‌ها را برانگیخت.

کد خبر: ۱۱۸۰۳۳
۰۹:۳۴ - ۱۶ دی ۱۴۰۰

روی اعصاب واکسن نزده‌ها راه می‌روم!

 

دیدارنیوز ـ به نوشته روزنامه گاردین، امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه در بیانیه‌ای اظهار کرد: من نمی‌خواهم مردم فرانسه را عصبی و یا اذیت کنم. اما جدا می‌خواهم روی اعصاب کسانی که واکسینه نشده‌اند، راه بروم! و تا آخر به این کار ادامه خواهیم داد. این استراتژی ما است.

اظهارات ماکرون در حالی مطرح شد که پارلمان فرانسه درباره قانون جدیدی بحث کرد که در صورت تصویب این قانون، فقط واکسینه شد‌ها و دیگر کسانی که تست کووید منفی دارند، از ماه آینده واجد شرایط دریافت مجوز بهداشت این کشور خواهند بود.

این مجوز که تابستان امسال در فرانسه معرفی شد، برای دسترسی به مکان‌های عمومی سرپوشیده مثل کافه‌ها، رستوران‌ها، سینماها، موزه‌ها، سالن‌های کنسرت و مراکز ورزشی و همچنین برای سوار شدن به قطار و هواپیما ضروری است.

ماکرون اظهار کرد: در یک دموکراسی، بدترین دشمنان "دروغ" و "حماقت" هستند. ما تا جایی که ممکن است علیه کسانی که واکسینه نشده‌اند، از طریق محدود کردن دسترسی آن‌ها به زندگی اجتماعی، "فشار" اعمال می‌کنیم.


ماکرون افزود: فرانسه حدود ۹۰ درصد از جمعیتش که واجد شرایط بودند را واکسینه کرده است و فقط یک عده بسیار کمی مقاومت می‌کنند. ما چگونه این اقلیت را کاهش دهیم؟ ببخشید که این را عرض می‌کنم، اما با گند زدن به این دسته از افراد، این تعداد را کاهش خواهیم داد.

ماکرون، رئیس جمهور فرانسه گفت که قصد شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ماه آوریل را دارد، اما تا زمانی که "وضعیت بهداشتی اجازه ندهد"، تصمیم خود را علنی نخواهد کرد.

وی افزود که او نمی‌تواند افرادی که واکسینه نشده‌اند را "زندانی" کند یا "به‌زور" به آن‌ها واکسن بزند؛ بنابراین ماکرون خاطرنشان کرد: ما باید به آن‌ها بگوییم که از ۱۵ ژانویه، آن‌ها حق ندارد به رستوران، کافی‌شاپ، تئاتر و یا سینما بروند.

وی افزود: وقتی آزادی‌های من افراد دیگر را تهدید می‌کند، من تبدیل به یک فرد "بی‌مسئولیت" می‌شوم و یک شخص "بی‌مسئولیت" شهروند جامعه نیست.

مخالفان سیاسی ماکرون، رئیس جمهور را که در مراحل اولیه دوره ریاست جمهوری‌اش با اتهامات "غرور، بی‌درایتی و عدم ارتباط با بخش‌هایی از جمعیت فرانسه" مواجه شد، به "افراط" در سخنان و کلامش متهم کردند.

منبع: برنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی