تیتر امروز

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ جزئیات بازداشت مادورو/ وزیر دفاع ونزوئلا: آنها بر ما پیروز نخواهند شد
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ جزئیات بازداشت مادورو/ وزیر دفاع ونزوئلا: آنها بر ما پیروز نخواهند شد

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

ساعی رییس فدراسیون تکواندو شد

در پی برگزاری مجمع انتخاباتی برای ریاست فدراسیون تکواندو، هادی ساعی قهرمان المپیک با فاصله کمی از رقیبش به عنوان رئیس انتخاب شد .

کد خبر: ۱۱۷۹۵۱
۱۱:۵۰ - ۱۵ دی ۱۴۰۰

ساعی رییس فدراسیون تکواندو شد

 

دیدارنیوز ـ نفیسه خانلری: مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک و به ریاست بنیامین شکوه‌فر، معاون پارلمانی وزارت ورزش و جوانان برگزار شد و در پایان هادی ساعی، با رای اعضای مجمع به عنوان رییس فدراسیون تکواندو انتخاب شد.

محمد جمشیدی، حسین حسین‌زاده دو کاندیدای دیگر این انتخابات بودند که پیش از آغاز مجمع انصراف دادند و سیروس رضایی نیز پس از انجام صحبت‌های خود به نفع پولادگر کناره‌گیری کرد تا پولادگر و ساعی دو کاندیدای نهایی انتخابات باشند.

در پایان رای‌گیری از اعضای مجمع، هادی ساعی با کسب ۲۹ رای از مجموع ۵۶ رای اعضای مجمع، به عنوان رییس فدراسیون تکواندو انتخاب شد. پولادگر از سال ۱۳۷۹، ریاست فدراسیون تکواندو را بر عهده داشت.

پولادگر دیگر کاندیدای این انتخابات نیز صاحب ۲۷ رای شد.

بنیامین شکوه‌فر، معاون پارلمانی وزیر ورزش نیز از دادن رای خودداری کرد و گفت: از آن‌جا که وزارت ورزش نگاه بی‌طرف به انتخابات فدراسیون‌ها دارد از دادن رای خودداری می‌کنم. بنابراین تعداد اعضای مجمع ۵۶ نفر هستند.

ساعی در جریان رای‌گیری از رییس مجمع خواست، نیری دبیر این مجمع که صندلی او نزدیک جایگاه رای دهندگان بود، یک صندلی دورتر بنشیند که این کار انجام شد.

هم‌چنین پولادگر نیز به عنوان نایب رییس اتحادیه تکواندوی آسیا در این مجمع رای داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها