تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
بازار سهام همچنان سرخ‌پوش؛

مذاکرات وین بورس را منفی کرد

شاخص کل بورس در میانه بازار با حدود ۱۰ هزار افت در کانال یک میلیون و ۳۶۶ هزار واحد قرار دارد. شاخص هم‌وزن نیز پابه‌پای شاخص کل افت دارد و در حال حاضر ۰٫۵۵ درصد منفی است.

کد خبر: ۱۱۷۸۳۴
۱۱:۲۳ - ۱۴ دی ۱۴۰۰

بازار سهام سرخ‌پوش

دیدارنیوز ـ شاخص کل بورس در میانه بازار با حدود ۱۰ هزار افت (۰٫۷۷ درصد) در کانال یک میلیون و ۳۶۶ هزار واحد قرار دارد. شاخص هم‌وزن نیز پابه‌پای شاخص کل افت دارد و در حال حاضر ۰٫۵۵ درصد منفی است. در حالی که تقریبا تمامی گروه‌ها با افت مواجه هستند نماد‌های فولاد، شبندر، خودرو و فملی در صدر منفی‌های بازار هستند.

علی عصاری، کارشناس بازار سهام گفت: بازار امروز کار خود را با عدد به نسبت کم منفی شروع کرد. اندکی بعد مثبت و مجدد منفی شد. مذاکرات وین همچنان یکی از محرک‌های اصلی بازار است. با توجه به اخبار ضد و نقیضی که روز گذشته از وین مبنی بر احتمال حصول توافقات مخابره شده تاثیر آن بر قیمت دلار سبزه میدان مشاهده شد.

وی ادامه داد: بازار سهام به خبر مذاکرات وین واکنش نشان داد و منفی شد. احتمالا این افت مدتی ادامه‌دار است، اما با انتشار خبر‌های اصلی و ثبات وضعیت، بازار مثبت به کار خود ادامه می‌دهد. با توجه به حجم منفی‌ها تا میانه بازار بعید است در انتهای روز بورس برگردد. اما شاید در هفته آینده وضعیت بازار بهترشود. البته به شرط اینکه اخبار خوبی توسط سیاسیون به بازار مخابره شود.

برچسب ها: بورس
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد