تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
مرده در تهران، زنده در ماهشهر!

ماجرای صدور گواهی فوت برای شهروندی که زنده است

شهروند خوزستانی ساکن بندر ماهشهر در روز‌های گذشته برای انجام امور اداری و بانکی به یکی از شعب یک بانک مراجعه می‌کند، اما متوجه می‌شود که گواهی فوت او در تهران صادر شده و نمی‌تواند کار‌های اداری‌اش را انجام دهد.

کد خبر: ۱۱۷۸۱۳
۰۸:۴۱ - ۱۴ دی ۱۴۰۰

ماجرای صدور گواهی فوت جعلی

دیدارنیوز ـ محمد ابراهیمی، شهروند خوزستانی ساکن بندر ماهشهر در روز‌های گذشته برای انجام امور اداری و بانکی به یکی از شعب یک بانک مراجعه می‌کند، اما متوجه می‌شود که حساب‌های بانکی‌اش مسدود شده است.

او پس از پیگیری ماجرا، مشخص شد که حساب‌هایش به دلیل ثبت فوتش مسدود شده و احتمالا فرد دیگری اقدام به دریافت گواهی فوت به نام او کرده است.

مدیرکل ثبت احوال خوزستان در این باره توضیح داد: فوت «محمد ابراهیمی» امسال در ثبت احوال مستقر در بهشت زهرای تهران با گواهی پزشک و به علت ابتلا به کرونا ثبت شده در حالی که او همچنان در قید حیات و در بندر ماهشهر ساکن است.

مصطفی امانی‌پور گفت: شناسنامه او از استان کرمانشاه صادر شده است؛ با بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد که برای آقای ابراهیمی در اردیبهشت‌ماه سال ۹۲ شناسنامه المثنی صادر شده، بنابراین احتمال استفاده شخص دیگری از شناسنامه او وجود دارد.

امانی پور ادامه داد: از طرف دیگر مشخص شد که مراجعه مستقیمی از سوی متقاضی برای دریافت راهنمایی به ثبت احوال انجام نشده تا ببینیم چه کسی اعلام‌کننده ثبت فوت بوده است یا اعلام‌کننده ثبت فوت، چه کسی را به جای آقای ابراهیمی قلمداد کرده و چه هدفی داشته است.

به گفته مدیرکل ثبت احوال خوزستان با توجه به بحث‌های حقوقی و احتمال سوءاستفاده از این شناسنامه، این فرد باید به یکی از ادارت ثبت احوال یا اداره‌کل ثبت احوال خوزستان مراجعه کند.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر