تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

بیشترین قبض صادر شده گاز چقدر است؟

سیدجلال نورموسوی، سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایراندرباره آخرین وضعیت تغییر قبوض گاز برای مشترکان پرمصرف، گفت: بیشترین قبضی که پس از طرح افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف برای پله دوازدهم صادر شده ۷۰۰ هزار تومان بوده و این در حالیست که این دسته از مشترکان تا قبل از این طرح تنها حدود ۳۰۰ هزار تومان پرداخت می‌کردند.

کد خبر: ۱۱۷۶۵۳
۱۰:۰۳ - ۱۲ دی ۱۴۰۰

بیشترین قبض صادر شده گاز

دیدارنیوز ـ سیدجلال نورموسوی، سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه برای تعرفه‌های گاز ۱۲ پله تعریف شده است، اظهار کرد: مشترکانی هستند که میزان مصرف آن‌ها از ۱۲ پله نیز فراتر می‌رود که تعرفه برای آن‌ها از ۷۰۰ هزارتومان اعلامی نیز بیشتر است، به عبارت دیگر برای هر پله ۲۰۰ هزار تومان تعریف شده و در پله فرضی ۱۶ با مصرف ۱۷۰۰ مترمکعب مبلغ گازب‌ها به یک و نیم میلیون تومان می‌رسد.

سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به تاثیرات اجرای طرح افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف، گفت: پس از اجرای این طرح میزان مصرف ۵۰ درصد از پله ششم به بالا کاهش یافته است و این دسته از مشترکان مشمول پاداش صرفه‌جویی تا ۱۲۰ هزار تومان شده‌اند. در مجموع باید گفت هرچند تعرفه گاز افزایش پیدا کرده، اما هنور با قیمت ارزش گاز فاصله دارد.

نورموسوی درباره نحوه محاسبه گازب‌های ساختمان‌هایی که کنتور مشترک دارند، اظهار کرد: شیوه محاسبه اینگونه است که ابتدا میزان مصرف تقسیم بر تعداد واحد‌ها می‌شود و بعد از آن در جداول پلکانی قرار می‌گیرد؛ به طور مثال در یک ساختمان چهار واحدی جبران بدمصرفی یک واحد را واحد‌های دیگر می‌پردازند. کنتور مشترک موجب ضرر دولت می‌شود.

به گفته وی، بر اساس بند «ب» ماده ۱ قانون هدفمندی یارانه‌ها، هیئت وزیران متناسب با شرایط جامعه می‌تواند قیمت حامل‌های انرژی را اصلاح کند که در این ارتباط، اعداد و ارقام مورد نیاز برای رایگان کردن گازب‌های مشترکان کم‌مصرف دریافت می‌شود و به مقدار بخشودگی‌هایی که انجام شده است، هزینه مازاد از پله‌های بالاتر مصرف محاسبه و دریافت خواهد شد.

سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر اینکه با این حال مشترکان عادی و حتی مشترکان کمیته امداد و سازمان بهزیستی اگر از این سقف مصرف (از پله سوم) عبور کنند، مشمول پرداخت قیمت بیشتری می‌شوند، گفت: در پله چهارم ۴۰ درصد افزایش نسبت به پلکان سوم است و به همین ترتیب تا پله دوازدهم همینطور ۴۰ درصد افزوده شده تا در مرحله آخر به ۱۹۹۵ تومان می‌رسد.

نورموسوی با بیان اینکه در بند «ی» تبصره ۸ به این نکته اشاره شده که بقیه پلکان که به اصطلاح پرمصرف و بدمصرف نام گرفته‌اند، باید مبالغ کسری این بخشودگی را جبران کنند، گفت: با محاسبات انجام‌شده و تأکید مجدد در ادامه بند «ی»، مقدار دریافتی از مشترکان پرمصرف نباید کمتر از آن مبلغ بخشودگی باشد که بی‌شک با پیش‌بینی‌های لازم، هم این مسئله جبران می‌شود، اصلاح تعرفه‌ها می‌تواند دلیلی برای اصلاح فرهنگ مصرف باشد.

وی در خصوص افزایش قیمت گاز برای نیروگاه‌ها نیز، گفت: نیروگاه‌ها نیز همچون همه صنایع به ازای مصرف هر متر مکعب مازاد بر الگو، مشمول ۱۰ تا ۱۰۰ درصد جریمه خواهند شد که از سال آینده اجرایی می‌شود.

او با اشاره به افزایش مصرف گاز در نیروگاه‌ها، تاکید کرد: در حال حاضر نه تنها میزان تخصیص گاز به نیروگاه‌ها کاهش نیافته است بلکه حتی بیشتر از آنچه در دستور کار داشتیم گاز به نیروگاه‌ها تخصیص یافت.

منبع: ایسنا
برچسب ها: قیمت گاز
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر