تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.

بازداشت یک زن بعد از درگیری با روحانی بر سر حجاب+عکس

به نظر می‌رسد این خبر درباره درگیری یک زن و یک روحانی بر سر حجاب باشد. خبرگزاری حوزه با انتشار این خبر درباره جزئیات حادثه گفته است یک روحانی آمر به معروف در خیابان به خانم بدحجاب تذکر می‌دهد.

کد خبر: ۱۱۷۴۲۹
۱۱:۱۱ - ۰۸ دی ۱۴۰۰

درگیری ک حانی و یک زن برسر حجاب

دیدارنیوز ـ خبرگزاری حوزه از بازداشت یک زن به دلیل به دلیل درگیری با یک روحانی خبر داد.

خبرگزاری حوزه با انتشار این خبر درباره جزئیات حادثه گفته است یک روحانی آمر به معروف در خیابان به خانم بدحجاب تذکر می‌دهد.

این فیلم در فضای مجازی منتشر شده و در این فیلم گفته شده این روحانی با عصای خود به این زن ضربه زده و گفته حجابش را رعایت کند.

این خبرگزاری نوشته است این زن بازداشت شده و اظهارات شهود جهت درج در پرونده نامبرده تکمیل گردیده است.

منبع: افق
برچسب ها: حجاب
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۸
0
0
چرا کلیپش را بارگذاری نمی کنید تا مردم خودشان قضاوت کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۱
0
0
مزاحمت برای زنان بدحجاب نشانه فساد پنهان و اماده واکنش افراد عقب مانده است که در جوامع زن حقیر و زن ستیز مجوز اجتماعی دارد.فشارهای اقتصادی و بیعدالتیها مردم را عاصی و بی اعتقاد و بدبین به نظام و روحانیت کرده و بروز چنین واکنشهایی طبیعی است. درگیری یک زن با یک روحانی بیسواد که از مقوله امر به معروف چیزی نمیداند باید حرمت خود نگه میداشت و با شخصیت دیگران بازی نکند و تذکر را با زبان احترام و بدون درگیری لفظی انجام میداد. از این روحانیهای بیسواد که از اسلام برخوردهای انقلابی(خودسرانه) افراطی اموخته اند، کم نداریم و من در چندین مورد سوالات دینی روحانیون محل کار،متوجه بیسوادی اغلب انها شده ام. این روحانی با رفتار نسنجیده و اهانت امیز خود موجب هتک حرمت روحانیت شده و لیاقت چنین لباسی ندارد و باید خلع لباس شود. مصیبت بسیار بزرگ است وقتی ارزش نه انسانیت و احترام به حقوق مسلم دیگران بلکه یک لباس باشد، لباسی که افراد بسیاری از ان سوء استفاده کرده اند.
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد