تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

آغاز سفر زیارتی ایرانی‌ها به سوریه از هفته بعد

در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد سفر زیارتی سوریه از هفته آینده آغاز می‌شود. سفر‌های کاروانی سوریه نزدیک به یک دهه متوقف بود.

کد خبر: ۱۱۷۳۳۴
۱۲:۵۱ - ۰۷ دی ۱۴۰۰

آغاز سفر زیارتی ایرانی‌ها به سوریه

دیدارنیوز ـ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، علی‌رضا رشیدیان ـ رییس سازمان حج و زیارت ـ در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت آخرین اقدامات صورت‌گرفته برای اعزام نخستین گروه از زائران ایرانی به سوریه بعد از یک وقفه چندساله را تشریح کرد.

به گفته او، چرخه جدید اعزام زائران ایرانی به سوریه پس از اعلام موافقت طرف سوری به نمایندگی سیاسی کشورمان در دمشق، از هفته آینده فعال خواهد شد.

رییس سازمان حج و زیارت پیش‌تر هزینه سفر به سوریه را به طور تقریبی بین ۹ تا ۱۰ میلیون تومان اعلام کرده بود.

سفر‌های زیارتی به سوریه از سال ۱۳۹۰ که این کشور درگیر جنگ شد، متوقف شده بود. این سفر‌ها و اعزام کاروان‌های زیارتی در سال ۱۳۹۸ به صورت محدود از سر گرفته شد، اما با شیوع کرونا دوباره و تا امروز متوقف شد.

رشیدیان در ادامه این شورا درباره سرنوشت حج آینده به دیدار‌های وزیر حج و عمره عربستان با مسؤولان برخی کشور‌های اسلامی اشاره کرد و افزود: سازمان حج و زیارت برای این‌که این واجب دینی مردم انجام شود با توجه به شرایط ناشی از کرونا، آمادگی در قالب سناریو‌های احتمالی را در دستور کار خود قرار داده و در حوزه اجرا درحال برنامه‌ریزی و پیگیری است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب _ نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت _ نیز "خواستار توجه به منویات امام امت (رضوان الله علیه) و مقام معظم رهبری به‌ویژه در بیانیه گام دوم انقلاب و پیام‌های دو سال گذشته در مورد حج در برنامه‌ریزی‌های حج سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری شد" و بیان کرد امیدوار است که حج آینده با اتخاذ تدابیر مناسب از طرف کشور میزبان با مشارکت زائران سایر کشور‌ها برگزار شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سوریه
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور