تیتر امروز

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟
گفت و گوی دیدار در برنامه دیدار اقتصادی با کارشناس حوزه انرژی

فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟

دیدار اقتصادی در یکی دیگر از برنامه‌ها به سراغ فاتح برائی، کارشناس حوزه انرژی رفت. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد: تفاوت نرخ صادراتی گاز مایع با نرخ واردات بنزین، کشور را متحمل زیان ۲ میلیارد دلار...
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

جریان برگشت سیب زمینی از ازبکستان چه بود؟

گمرک ایران برگشت محموله صادراتی سیب زمینی از ترکمنستان را تائید نکرد، اما اعلام کرده که مدتی پیش محموله ۵۰ تنی به مقصد ازبکستان برگشت خورد که دلیل آن سموم و آفات نبود و بعد از حل مشکل دوباره صادر شده است.

کد خبر: ۱۱۷۲۴۸
۱۴:۴۴ - ۰۶ دی ۱۴۰۰

جریان برگشت سیب زمینی از ازبکستان

دیدارنیوز ـ در جریان برگشت محصولات کشاورزی، اخیرا اعلام اخبار متناقضی در رابطه با برگشت خوردن محصولات از ترکمنستان و یا ازبکستان از سوی تجار و یا مسئولان مربوطه مطرح است.

اما گمرک ایران در این رابطه اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد در چند ماه گذشته هیچ محموله سیب زمینی از ترکمنستان برگشت نخورده و فقط یک محموله از ازبکستان برگشت خورد که مجدد صادر شده است که دلیل برگشت هم سموم و آفات نبوده است.

سخنگوی گمرک ایران با اشاره به برگشت سیب زمینی از ازبکستان گفت که حدود دو ماه پیش یک محموله ۵۰ تنی که از مسیر ترکمنستان به مقصد ازبکستان ترانزیت شده بود، به دلیل حجم بیش از استاندارد خاکی که دور سیب زمینی‌ها بود، برگشت خورد، اما در ادامه طی مذکرات صورت گرفته محموله برگشتی به حالت استاندارد درآمده و مجددا به ازبکستان صادر شده است.

لطیفی با اشاره به اینکه هیچ محموله سیب زمینی از ترکمنستان برگشت نخورده است توضیح داد: در هشت ماهه امسال ۵۹.۸ هزار تن به ارزش ۸.۹ میلیون دلار صادرات سیب زمینی به این کشور صورت گرفته که عمده آن از گمرک لطف آباد به وزن ۵۶.۷ هزار تن به ارزش بیش از ۸.۵ میلیون دلار بوده است.

به گفته وی، در سایر گمرک‌ها نیز میزان صادرات سیب زمینی ترکمنستان، ۲.۶ هزار تن در اینچه برون به ارزش ۳۹۲.۳ هزار دلار، سرخس ۳۹۶ تن به ارزش ۵۹.۶ هزار دلار، در گمرک مشهد با ۲۱۵.۵ تن به ارزش ۳۲.۳ هزار دلار، ۲۴ تن در گمرک ساری به ارزش ۳۵۵۵ دلار بوده است.

طی روز‌های گذشته رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد از برگشت خوردن سیب زمینی‌های ایران از ترکمنستان خبر داده بود و رئیس هیات مدیره انجمن تولید کنندگان سیب زمینی نیز گفته بود که چندی پیش ۳۵۰۰ تن سیب‌زمینی ایرانی از ازبکستان برگشت خورده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: صادرات
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير