تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

گرامی داشت روزجهانی خوشنویسی با جلوه گاه فرهنگ جهانی

امین توکلی‌زاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران از برگزاری نشست «ایران جلوه‌گاه فرهنگی جهان» به‌مناسبت ثبت جهانی هنر خوشنویسی ایرانی خبر داد.

کد خبر: ۱۱۷۱۷۱
۱۵:۳۹ - ۰۵ دی ۱۴۰۰

گرامی داشت روزجهانی خوشنویسی

دیدارنیوز ـ امین توکلی‌زاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران با اشاره به برگزاری رویداد «ایران جلوه‌گاه فرهنگ جهان»، بیان داشت: این مراسم بهانه‌ای است تا ضمن تقدیر از هنرمندان، پیشکسوتان و همچنین تلاشگران فرهنگی، بار دیگر اهمیت هنر خوشنویسی ایران و نقش آن در توسعه فرهنگ را خاطرنشان کنیم.

وی در ادامه با تأکید بر جایگاه هنر خوشنویسی در فرهنگ ایرانی-اسلامی، اضافه کرد: این هنر واجد فرهنگی کهن و عمیق است تا اندیشه‌های ایرانیان را که برگرفته از آموزه‌های قرآن کریم و اشعار بزرگان شعر و ادب همچون فردوسی، رودکی، مولانا و حافظ و سعدی و عطار و دیگر ادیبان و شاعران است، به دنیا معرفی کند.

معاون شهردار تهران همچنین به ثبت جهانی هنر خوشنویسی اشاره و افزود: به همین دلیل ثبت جهانی این هنر ارزشمند در یونسکو، برگ زرین دیگری در معرفی میراث معنوی ما به جهانیان محسوب می‌شود و بیان‌گر جایگاه والای هنر و اندیشه این سرزمین خواهد بود.

توکلی‌زاده ضمن یادآوری شعار راهبردی شهرداری تهران مبنی بر «کلانشهر تهران، الگوی جهان اسلام»، خاطرنشان کرد: ارتقای زندگی شهری و تحقق شهر انسان محور در گروی توجه به مسائل فرهنگی، اجتماعی و مشارکت مردم در اداره امور شهر است.

وی با تاکید بر اینکه تبدیل تهران به الگوی جهان اسلام تنها با توجه ویژه به امور فرهنگی به منزله روح شهر امکان‌پذیر است، بیان کرد: به‌همین دلیل در حال حاضر در مدیریت شهری پایتخت درصدد هستیم تا به مسائل فرهنگی و اجتماعی بیشتر اهتمام ورزیم.

معاون شهردار تهران با یادآوری اینکه تهران در حال حاضر از بُعد فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی به عنوان الگویی برای سایر شهر‌های ایران مطرح است، ادامه داد: اگر به روح شهر به منظور جلب رضایت مردم توجه کنیم، می‌توان این الگو را به سایر شهر‌های اسلامی گسترش و برای کل جهان اسلام الگوی خدمت باشیم.

نشست «ایران جلوه‌گاه فرهنگ جهان» باحضور اعضای ارشد انجمن خوشنویسان و با همکاری کمیسیون ملی یونسکو و کمیته ملی موزه‌های ایران (ایکوم) و جمعی از مسؤلان عالی‌رتبه شهر فردا دوشنبه ششم دی‌ماه تهران به مناسبت ثبت جهانی هنر خوشنویسی ایران، در خانه موزه سیمین و جلال برگزار می‌شود.

منبع: ایرنا
برچسب ها: هنرمندان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی