تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
کد خبر: ۱۱۷۰۷

ویدئو/ پایان حفاری طولانی‌ترین تونل جاده‌ای خاورمیانه

۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۳
قراردادحفاری و لاینینگ این تونل سال ۸۹ منعقد شد اما اقدام ویژه‌ای از دهانه شمالی و جنوبی در اواخر سال ۹۳ به وقوع پیوست.مجموعه تونل البرز شامل سه رشته تونل طولی به طول ۶ هزار و ۴۰۰ متر شامل تونل‌های رفت و برگشت و دسترسی است.در قسمت تونل‌های دسترسی در فواصل هر ۶۰۰ متر دستك‌های نفررو و هر ۵۰۰ متر دستك‌های ماشین‌رو قابل رویت است.قطر تونل اصلی ۱۳ متر و هر ۵۰۰ متر پاركینگی درنظر گرفته شده است. از ویژگی‌های این تونل می‌توان به كاهش زمان و مصرف سوخت اشاره كرد به طوری كه ارتفاعات كندوان به طور كامل حذف می‌شود، از طرفی این تونل دارای سقف دوم كاذب برای جداسازی هوای پاك از آلوده است.در این تونل جت‌فن‌های پرقدرت دمنده و مكنده نصب شده  است و از سامانه حساس برای انواع گازها، مهار آتش و تهویه هوا و مدیریت هوشمند ترافیك بهره می‌برد.
 
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
آرش
|
United States of America
|
۰۱:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۷
3
0
خدا به دادمان برسه، معلوم نیست تو این یکی تونل چند نفر میخوان مدفون بشن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۷
0
0
خدا به داد مللکت ما برسد از این خاک بر سر بین ها و خود تحقیری ها!!!