تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
نیما نکیسا

سپاهان زخم خورده به مصاف پرسپولیس می‌آید

نیما نکیسا دروازه بان سابق تیم پرسپولیس و تیم ملی فوتبال گفت: سپاهان زخم خورده است، بازی با پیکان را باخت و تا بُن دندان مسلح به دیدار با پرسپولیس می‌آید.

کد خبر: ۱۱۷۰۵۵
۱۲:۵۲ - ۰۴ دی ۱۴۰۰

پرسپولیس سپاهان

دیدارنیوز: نیما نکیسا درباره پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس مقابل ذوب آهن در هفته یازدهم لیگ برتر اظهار داشت: دلم برای دروازه‌بان ذوب‌آهن سوخت، معمولاً چنین مواردی پیش می‌آید، با اینکه او اشتباه غیرقابل جبرانی انجام داد، باید با او کنار بیایند.

وی ادامه داد: پرسپولیس از پشت و جلوی دفاع به خوبی استفاده کرد و با سیامک نعمتی توانست ببرد. استقلال هم بُرد. شگفتی که پیکان رقم زد و سپاهان را برد، جذابیت لیگ برتر امسال را بیشتر کرد. اتفاق خوبی است که تیم‌ها هم امتیاز می‌گیرند و هم امتیاز می‌دهند.

فکر کردیم با رفاقت می‌توانیم از موانع AFC عبور کنیم

نکیسا درباره احتمال حذف پرسپولیس و استقلال از لیگ قهرمانان آسیا تصریح کرد: خیلی وقت پیش باید به این فکر می‌افتادند، نباید AFC را ملعبه خود قرار دهند، آن‌ها کاملاً به فوتبال ما اشراف دارند. ۳ ماه به تیم‌های ایران فرصت داده بود؛ اما متاسفانه اتفاق خاصی نیفتاد.

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما باید ساختار فوتبالمان را عوض کنیم که نکردیم. فکر کردیم با دوستی و رفاقت می‌توانیم این بار هم از این موانع عبور کنیم که AFC پر قدرت مقابل بی‌قانونی ایستاده است.

نیما نکیسا در پایان درباره دیدار پرسپولیس و سپاهان در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر، خاطرنشان کرد: سپاهان زخم خورده است، بازی با پیکان را باخت و تا بُن دندان مسلح به دیدار با پرسپولیس می‌آید؛ اما به دلیل اینکه سپاهان میزبان نبوده و در زمین بی طرف به دیدار با پرسپولیس می‌رود، امکان برد پرسپولیس و نتیجه گرفتنش وجود دارد.

منبع: میزان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر