تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

اعتماد مردم مزد زحمات پاستوری‌ها است

دکتر علیرضا رحیمی، رییس بخش فرمولاسیون فرآورده‌های نوترکیب انستیتو پاستور ایران گفت: پس از ماه‌ها تلاش واکسن پاستوکووک به بار نشست و اعتماد و استقبال مردم از این واکسن، مزد زحمات و مرارت‌های ما بود که خستگی چندین ماهه را از تن دست اندرکاران تولید این واکسن درآورد.

کد خبر: ۱۱۷۰۲۷
۰۹:۴۶ - ۰۴ دی ۱۴۰۰

در مورد واکسن پاستوکووک

دیدارنیوز ـ واکسن‌های تولیدی پاستوکووک تا پاییز امسال به بیش از ۱۰ میلیون دز رسید که از این تعداد ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دز در اختیار معاونت بهداشتی وزارت بهداشت قرار گرفت و در مراکز بهداشتی به هموطنان تزریق شد.

به گفته مسوولان انستیتوپاستور ایران، مجموع واکسن‌های پاستوکووک تحویلی به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زمستان امسال نیز به حدود ۱۳ میلیون دز می‌رسد.

دکتر علیرضا رحیمی، رییس بخش فرمولاسیون فرآورده‌های نوترکیب انستیتو پاستور ایران در این خصوص توضیح داد: همکاران ما با تمام وجود تلاش کردند تا این محصول در دسترس هموطنان قرار گیرد. به عبارتی پاستوکووک در کوتاه‌ترین زمان به بازار عرضه و به مردم تزریق شود.

وی افزود: تلاش همکاران ما و حمایت مدیران ارشد این مجموعه، سبب شد تا پیش مردم سرافکنده نشویم که این موضوع افتخاری برای این مجموعه است.

صحبت های دکتر رحیمی درباره واکسن پاستوکووک

رحیمی افزود: مردم ما سزاوار بهترین خدمت‌ها هستند و ما با تمام توان و ظرفیت تلاش کردیم تا واکسنی با کیفیت بسیار عالی در اختیار هموطنان قرار گیرد تا هم از نگرانی آنان بکاهیم و هم حافظ سلامتی شان باشیم.

پاستور با قدمتی بیش از یک قرن، همواره در راه خدمت به هموطنان

وی گفت: انستیتو پاستور ایران با قدمتی بیش از یک قرن همواره در راه خدمت به مردم و نظام سلامت بوده است و متخصصان و دانشمندان این مجموعه همواره در تلاش برای ارایه خدمت مناسب به هموطنان هستند.

رحیمی افزود: دوران سخت اپیدمی کرونا از جمله مواردی است که محققان این مجموعه با تمام توان تلاش کردند تا هم از آلام هموطنان بکاهند و هم تندرستی آنان را حفظ کنند.

وی ادامه داد: طراحی و تولید واکسن کرونا با بهره گیری از فناور‌های پیشرفته از همان ابتدای دوران اپیدمی کرونا در دستور کار این مجموعه قرار گرفت و با تلاش محققان و همراهی مسئولان این مجموعه به بار نشست.

رحیمی: زمانی که نتایج پژوهش و مطالعات علمی این محققان به بار نشست و از کارآزمایی‌های بالینی سربلند بیرون آمدیم، روند تولید واکسن کرونا به نام پاستوکووک به سمت تولید صنعتی سوق پیدا کرد.

رییس بخش فرمولاسیون فرآورده‌های نوترکیب انستیتو پاستور ایران با اشاره به اینکه با استفاده از بهره گیری ظرفیت‌های قبلی، امکان سنجی‌ها انجام شد تا به این هدف مهم دست پیدا کنیم، تاکید کرد: زیرساخت‌های موجود ما با ساخت واکسن کرونا سنخیت لازم را داشت و در نهایت این کار محقق شد.

رحیمی افزود: واکسن هپاتیت ما سابقه تولید چند ساله دارد و به نوزادان ایرانی تزریق می‌شود، به عبارتی قبل از مشاهده نوزاد توسط مادر واکسن‌های این مجموعه به نوزادان تزریق می‌شود و از این تجربیات در تولید واکسن پاستوکووک، هم استفاده شد.

تحریم عامل بازدارنده برای محققان نبوده است

وی با اشاره به اینکه تحریم هم عامل بازدارنده برای محققان ما نبوده است، افزود: با سعی محققان و درایت مسئولان این مجموعه، توانستیم با بومی سازی این محصول فناورانه را به سرانجام برسانیم و با استفاده از توانمندی‌های داخلی، ظرفیت مجموعه را در زمان کوتاهی افزایش دهیم.

رییس بخش فرمولاسیون فرآورده‌های نوترکیب انستیتو پاستور ایران ادامه داد: با بهینه سازی امکانات موجود، تجهیزات تکمیلی مورد نیاز برای تولید صنعتی فراهم، نصب و راه اندازی شد و با تلاش همه کارکنان و محققان موفق به راه اندازی آن در مقیاس صنعتی شدیم.

وی افزود: همکاران ما در برخی مواقع حتی تا ۷۲ ساعت برای تولید این فراورده پای تجهیزات و سیستم‌ها ایستاده بودند یا فرایندی خاص را انجام می‌دادند و تا زمانی که موضوع به نتیجه نمی‌رسید، مدام پیگیر آن بودند.

پاستوکووک یک واکسن نوترکیب است که فاز‌های اول و دوم تست بالینی این واکسن تولید مشترک انستیتو فینلای کوبا و انستیتو پاستور ایران در کشور کوبا انجام شد. در فاز اول ۴۰ داوطلب و در فاز دوم هم ۹۲۰ داوطلب حضور داشتند. در این ۲ فاز هم بی خطری واکسن و تعیین دز مناسب مورد ارزیابی قرار گرفت.

فاز سوم کارآزمایی بالینی این واکسن هم در ایران و هم در کوبا انجام شد که در کوبا ۴۴ هزار داوطلب و در ایران ۲۴ هزار داوطلب حضور داشتند. این مرحله در ایران در ۸ شهر انجام شده است.

این واکسن مجوز اضطراری را از سازمان غذا و داروی ایران دریافت کرده و در حال تزریق به هموطنان است.

دز تقویتی واکسن پاستوکووک یا دز سوم این واکسن در کوبا با عنوان «سوبرانا پلاس» و در ایران به عنوان «پاستوکووک پلاس» نامگذاری شده است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر