تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

امیرعبداللهیان: آماده اجرای لغو روادید عام با عراق هستیم

وزیر امور خارجه از آمادگی ایران برای اجرایی شدن لغو روادید عام بین ایران و عراق خبر داد و گفت: از طرف جمهوری اسلامی ایران همه مقدمات برای لغو روادید عام با اتباع کشور دوست و همسایه عراق وجود دارد.

کد خبر: ۱۱۶۹۹۹
۱۶:۰۲ - ۰۲ دی ۱۴۰۰

امیرعبداللهیان: آماده اجرای لغو روادید عام با عراق هستیم

دیدارنیوز: حسین امیرعبداللهیان روز پنجشنبه در نشست مطبوعاتی مشترک با فواد همتای عراقی خود گفت: امروز در ترکیب هیات عراقی از مسئولین امنیتی کشور عراق هم حضور را دارند و با وزیر خارجه عراق گفت‌وگوهای دقیقی پیرامون پرونده‌های قابل پیگیری روابط دو جانبه داشتیم.
وی اضافه کرد: توافق شد طی هفته آینده وزیر راه و شهرسازی ایران به بغداد سفر کند.  همچنین مصمم هستیم راه‌آهن شلمچه- بصره در اسرع وقت عملیاتی شود چرا که این موضوع به رفت و آمد بیشتر اتباع دو کشور و ترانزیت و تبادل کالا بین جمهوری عراق و اسلامی ایران کمک می کند.
امیر عبداللهیان با اشاره به دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی گفت: در آستانه دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی دو کشور بر همکاری‌های کمیته مشترک قضایی ایران و عراق در پیگیری این پرونده و گام‌های بعدی ادامه کار با سرعت بیشتر تاکید کردیم.
وزیر امور خارجه افزود:  بسیار خرسندیم در آستانه دومین سالگرد شهادت ابومهدی المهندس و سردار سلیمانی عزیز اخبار خوبی را امروز از وزیر خارجه عراق شنیدیم خبری که خروج قطعی نیروهای نظامی آمریکا از عراق را تایید می کند.
امیرعبداللهیان یادآور شد: عراق به لحاظ تاریخی همواره نشان داده که جغرافیایی نیست که دیگران بتوانند استقلال این کشور را خدشه‌دار کنند و این کشور را در اشغال نگه دارند.
وی خاطرنشان کرد: ما در خصوص لغو روادید هم گفت و گوهایی داشتیم و  آمادگی داریم در تکمیل بحث لغو روادید هوایی بین دو کشور و  لغو روادید عام بین دو کشور اجرایی شود و از طرف جمهوری اسلامی ایران همه مقدمات برای لغو روادید عام با اتباع کشور دوست و همسایه عراق وجود دارد.
به گفته رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان جناب آقای وزیر و مقامات ذیربط که در ترکیب هیئت همراه ایشان هستند، قرار شد این موضوع را به دقت پیگیری کنند.
امیر عبداللهیان گفت: امروز همچنین گفت‌وگوهایی در خصوص آخرین وضعیت تحولات افغانستان، به ویژه با توجه به دیدارهایی که در حاشیه نشست اخیر سازمان همکاری اسلامی در اسلام‌آباد برگزار شد به عمل آوردیم. همچنین در خصوص آخرین وضعیت مبارزه با تروریسم و داعش در عراق و سوریه تبادل نظر کردیم.
وزیر امور خارجه یادآور شد:  به علاوه آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران با ۴ بعلاوه یک در وین تبادل نظر کردیم.ما همواره در خصوص مذاکرات هسته‌ای با آقای فواد حسین و مقامات عالیرتبه عراق در مشورت و  تماس هستیم.


ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها