تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد

شناسایی ۱۸۰۰ مورد مشکوک امیکرون در ایران/ نگران شلوغی متروی تهران هستیم

کمال حیدری، معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص انتشار سویه امیکرون در ایران توضیحاتی داد و گفت: تاکنون ۱۸۰۰ مورد مشکوک به امیکرون از سراسر کشور برای انجام آزمایش برای ما ارسال شده است که فعلاً هیچ کدام از این موارد تأیید امیکرون نگرفته‌اند.

کد خبر: ۱۱۶۹۳۷
۱۲:۲۸ - ۰۱ دی ۱۴۰۰

شناسایی ۱۸۰۰ مورد مشکوک امیکرون

دیدارنیوز ـ کمال حیدری، معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه از چند روز پیش و با شناسایی اولین نمونه امیکرون در کشور، فرد مبتلا و خانواده‌اش در منزل خود در تهران قرنطینه هستند، گفت: از این شهروند گرامی و خانواده‌اش بابت انجام همکاری‌های لازم تشکر می‌کنم.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه تاکنون ۱۸۰۰ مورد مشکوک به امیکرون از سراسر کشور برای انجام آزمایش برای ما ارسال شده است، افزود: فعلاً هیچ کدام از این موارد تأیید امیکرون نگرفته‌اند؛ در صورت شناسایی مورد جدید و تأیید آن، به اطلاع مردم خواهیم رساند. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که این سویه کرونا تا ۲ ماه دیگر کل جهان را فرا می‌گیرد؛ بنابراین باید قدرت، مقاومت و مراعات خود را بیشتر کنیم تا این ویروس سرکوب شود.

وی گفت: الان در فصل شیوع آنفولانزا قرار داریم، از طرفی سویه دلتا از قبل هم بوده و امیکرون هم به تازگی آمده است؛ بنابراین باید بیشتر مراقبت کنیم.

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه تشخیص سویه کرونا خیلی مهم نیست و ما صرفاً برای تشخیص فراگیری آن، موارد را رصد می‌کنیم، تصریح کرد: تشخیص زودهنگام و مراقبت‌های درست و به موقع، مهم است. علائم و درمان امیکرون با سویه قبلی یعنی دلتا برابر است. در این شرایط، نباید خودمراقبتی را فراموش کنیم. تزریق دز سوم واکسن تا ۸۰ درصد مؤثر و تهویه هوای محیط در اماکن سربسته مثل ادارات تا ۹۰ درصد کاهنده است. از شلوغی حمل‌ونقل‌های عمومی تهران نگرانیم.

حیدری با بیان اینکه در صورت زیاد شدن مبتلایان به امیکرون، تعداد بستری‌ها و فوتی‌ها نیز افزایش می‌یابد، گفت: هدف ما از رصد، این است که جلوی انتشار ویروس را به سرعت بگیریم. دقت داشته باشید که تنها ۳ هفته از شناسایی امیکرون در جهان می‌گذرد، اما تا این حد پیشرفته است، یعنی سرعت و قدرت انتقال آن بسیار بالاست.

هر فردی که علائم سرماخوردگی دارد، باید آن را کرونا تلقی کند، زیرا سویه غالب، کروناست.

منبع: ایلنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها