تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آیا امسال هم «یارانه شب یلدا» می‌گیریم؟!

به نظر می‌رسد که امسال دیگر خبری از یارانه شب یلدا نیست. چون سال گذشته این یارانه با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا پرداخت شد. یارانه‌ای که گفته شد دلیل پرداخت آن حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و کسانی است که کسب‌وکار آن‌ها مختل شده است.

کد خبر: ۱۱۶۷۶۲
۱۳:۵۸ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰

یارانه شب یلدا امسال

دیدارنیوز ـ سال گذشته دولت در آذر ماه یارانه ۱۰۰ هزار تومانی به حساب سرپرستان خانوار واریز کرد که یارانه شب یلدا نام گرفت. حالا امسال هم این گمانه مطرح شده که آیا دولت قرار است امسال هم یارانه شب یلدا به خانوار‌ها بدهد؟

سال گذشته ۲۷ آذر ماه دولت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که قرار است چهار ماه یارانه حمایتی به برخی از مردم پرداخت کند. یارانه‌ای که مبلغ آن ۱۰۰ هزار تومان بود و اولین مرحله آن ۲۷ آذر ماه در آستانه شب یلدا به حساب سرپرستان برخی از خانوار‌ها واریز شد.

اما به نظر می‌رسد که امسال دیگر خبری از یارانه شب یلدا نیست. چون سال گذشته این یارانه با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا پرداخت شد. یارانه‌ای که گفته شد دلیل پرداخت آن حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و کسانی است که کسب‌وکار آن‌ها مختل شده است.

اولین مرحله یارانه ۱۰۰ هزار تومانی دولت که یارانه شب یلدا نام گرفته بود، سال گذشته ۲۷ آذر ماه به خساب سرپرستان خانوار واریز شد. اما امسال شرایط کرونا بهبود پیدا کرده و به نظر می‌رسد دولت برنامه‌ای برای پرداخت یارانه یلدا نداشته باشد.

اما کدام یارانه جدید قرار است در دولت رئیسی پرداخت شود؟

در دو سال آخر دولت روحانی، پرداخت یارانه معیشتی و یارانه کرونا در دستور کار قرار گرفت. یارانه کرونا البته در دو مقطع و به صورت کوتاه مدت پرداخت شد و هدف از پرداخت آن، حمایت از مردم و اقشاری بود که با شیوع کرونا آسیب اقتصادی دیده بودند.

اما در دولت رئیسی به نظر می‌رسد که شرایط کرونایی کنترل شده و دولت برنامه‌ای برای یارانه‌های موقتی ندارد. اما این دولت وعده داده که از سال آینده یارانه جدیدی به حساب سرپرستان خانوار واریز کند.

یارانه‌ای که به گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه و جعفر قادری، نماینده مجلس، مبلغ آن بین ۹۰ تا ۱۲۰ هزار تومان است و به هفت دهک اول درآمدی جامعه پرداخت می‌شود. این یارانه جدید از سال ۱۴۰۱ پرداخت می‌شود.

برچسب ها: شب یلدا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد